Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
180fxr:
ma jebes tomosovu masinu... nemoze ni slajdrat.. :toothy3:
A razmisljao sam i o masini od nsr samo cekam da cujem cijenu prodavaca.....
Auspuh se lako rijesi.... samo moram napravit nosac motora al i to je lako......
speedburn2:
--- Citat: SlowRider - 04 Siječanj, 2009, 13:37:09 ---
--- Citat: speedburn2 - 04 Siječanj, 2009, 12:59:47 ---
--- Citat: Drnda-1 - 04 Siječanj, 2009, 12:45:08 ---mene zanima posto sam imao prije karting pa sam mislio stavljati jaci motor, kako ste rijesili hladjenje tomosova motora, jer jedino je koliko znam apn imao vent. a ostali su imali direktno hladjenje samo strujanjem zraka, jer to nit ne ide brzo tako da nema ok hladjenje...i bolje je nesto sa brzinama, brutalnije je puno, sad planiramo ja i frend od solo kosilice na homemade ramu staviti motor i na daljinac, samo me muci kako rijesiti daljinski i komande...
--- Kraj citata ---
pa uzmes od kompa dva ventilatora i stavis sa svake strane jedan i eto hladjenja
--- Kraj citata ---
To jedva hladi komp. jos ako je unutra neki prescott... :laughing7:
--- Kraj citata ---
da al racunaj da je u kompu slabije hladjenje jel je u zatvorenom i zagrijanom prostoru, a ako nebi bilo bolje hladjenje vani u hladnijem onda neznam, al po meni bi trebalo hladiti
ichko:
A kako rijesiti makinu na brzine,tj kako rijesiti mjenjac i kvacilo...tj kako pritiskati kvacilo
180fxr:
pa isto kako mi je rijesen i gas i kocnica.... na papucicu kao u autu.... a mjenjac bi se moglo na onaj gdje se saltaju brzine navarit ili napravit duzi da mo dolazi pored ruke i s njim samo gore-dole..... :dontknow: Al sumnjam da ce ic ta masina gore..mislim neznam.. za pocetak ce ova od f12
Drnda:
--- Citat: ichko - 04 Siječanj, 2009, 19:33:28 ---A kako rijesiti makinu na brzine,tj kako rijesiti mjenjac i kvacilo...tj kako pritiskati kvacilo
--- Kraj citata ---
tako da napravis poluge i samo saltas, nesto kao cijev izmedju papuce i mjenjaca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju