Tehnički kutak > Tuning skutera
Kemijanje masine skutera na karting...
speedburn2:
to se sve ljepo da napraviti jedan decko sta je samnom u skolu isao napravio karting :icon_thumright: i stavio masinu od jave 350, to je islo ko raketa
..::IVKULJA::..:
frend je to radio samo je masina bila neka 150ccm 4T pa se to vuklo po cesti....jedino sto je problem kod takvog projekta jeste rjesit auspuh kvalitetno.... ostalo nije problem ni nosaci ni zupcanici... a na to stavit od SP makinu bilo bi brutalno
Drnda:
mene zanima posto sam imao prije karting pa sam mislio stavljati jaci motor, kako ste rijesili hladjenje tomosova motora, jer jedino je koliko znam apn imao vent. a ostali su imali direktno hladjenje samo strujanjem zraka, jer to nit ne ide brzo tako da nema ok hladjenje...i bolje je nesto sa brzinama, brutalnije je puno, sad planiramo ja i frend od solo kosilice na homemade ramu staviti motor i na daljinac, samo me muci kako rijesiti daljinski i komande...
speedburn2:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Siječanj, 2009, 12:45:08 ---mene zanima posto sam imao prije karting pa sam mislio stavljati jaci motor, kako ste rijesili hladjenje tomosova motora, jer jedino je koliko znam apn imao vent. a ostali su imali direktno hladjenje samo strujanjem zraka, jer to nit ne ide brzo tako da nema ok hladjenje...i bolje je nesto sa brzinama, brutalnije je puno, sad planiramo ja i frend od solo kosilice na homemade ramu staviti motor i na daljinac, samo me muci kako rijesiti daljinski i komande...
--- Kraj citata ---
pa uzmes od kompa dva ventilatora i stavis sa svake strane jedan i eto hladjenja
SlowRider:
--- Citat: speedburn2 - 04 Siječanj, 2009, 12:59:47 ---
--- Citat: Drnda-1 - 04 Siječanj, 2009, 12:45:08 ---mene zanima posto sam imao prije karting pa sam mislio stavljati jaci motor, kako ste rijesili hladjenje tomosova motora, jer jedino je koliko znam apn imao vent. a ostali su imali direktno hladjenje samo strujanjem zraka, jer to nit ne ide brzo tako da nema ok hladjenje...i bolje je nesto sa brzinama, brutalnije je puno, sad planiramo ja i frend od solo kosilice na homemade ramu staviti motor i na daljinac, samo me muci kako rijesiti daljinski i komande...
--- Kraj citata ---
pa uzmes od kompa dva ventilatora i stavis sa svake strane jedan i eto hladjenja
--- Kraj citata ---
To jedva hladi komp. jos ako je unutra neki prescott... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju