Ostalo > Motocikli
yamaha R6
Marekvz1:
isti ti je kujac dal padne s 600 il s 1000,dakle nek kupi kaj mu se više vidi.
ALONSO:
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 15:20:30 ---gle nemate pojma.600rr je bicikl a 1000rr je motor a vi pricajte sta hocete.ja se vozio na oboje tak da znam a to kaj se vama cini da 600rr leti to je vas problem.Ocito vas buni to sta se obrtaji zakucavaju na 17000 pa izgleda ko da cete poletit :laughing7:
--- Kraj citata ---
stil i pristup pisanja postova može reči dosta o čovjeku.
prema tvome pristupu, ja bi reko da si ti ikad prova zakucat somaču na 17 iljada điri da bi ti več odavno letio, ali nebom :icon_thumright:
a ako je tebi 600 bicikl, Rossi nek ti pere noge, a ja ću prestat čitat tvoje postove jer očito nisam dostojan da uopče gledam i čitam a kamoli odgovaram na postove Boga kao šta si ti.
Živija najbrži čovik na svitu, živija 2TDottore, ŽIVIJA ::)
2TDottore:
--- Citat: ALONSO - 05 Siječanj, 2009, 15:25:52 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 15:20:30 ---gle nemate pojma.600rr je bicikl a 1000rr je motor a vi pricajte sta hocete.ja se vozio na oboje tak da znam a to kaj se vama cini da 600rr leti to je vas problem.Ocito vas buni to sta se obrtaji zakucavaju na 17000 pa izgleda ko da cete poletit :laughing7:
--- Kraj citata ---
prema tvome pristupu, ja bi reko da si ti ikad prova zakucat somaču na 17 iljada điri da bi ti več odavno letio, ali nebom :icon_thumright:
a ako je tebi 600 bicikl, Rossi nek ti pere noge, a ja ću prestat čitat tvoje postove jer očito nisam dostojan da uopče gledam i čitam a kamoli odgovaram na postove Boga kao šta si ti.
--- Kraj citata ---
gle nevalja pretjerivat ali eto znam podosta ljudi koji su vozili 1000 i rekli da im to prejako i kupili si 600 i prejebeno se razocarali i ubrzo se vratili na 1000.
gokiSP:
--- Citat: ALONSO - 05 Siječanj, 2009, 15:25:52 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
e zanima me samo jesi vozio 600 i 1000 da tako sigurno govoris?
Marekvz1:
zato kupite 750 i :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju