Ostalo > Motocikli

yamaha R6

<< < (4/24) > >>

sfreak:

--- Citat: neno20 - 03 Siječanj, 2009, 15:46:02 ---ma sliku sam stavio čisto iz fore,ne tražim baš taj,imam frendove koji voze motore godinama i kada ih pitam za ovaj svatko ima svoju verziju,nekome je zakon,nekom g#vn%,poveo bi ih sa sobom a sada da putujem svako malo do ZG, radim i ja i oni,teško je to uklopit pa još da tamo odemo i onda ga ne uzmem,znate kako to ide,svi ga nahvale a kada pogledaš razočaraš se,a put nije kratak...

--- Kraj citata ---

znam na sta mislis...a gle, vidi tamo na forumu pa ako nadjes npr u zg, zamoli nekog dal ti moze pogledat...vjerujem da ce se nac neka dobra dusa

Marekvz1:
zato je najbolje kupit od frenda il novo(naravno ko ima pare za to).

sfreak:

--- Citat: Marekvz1 - 03 Siječanj, 2009, 15:48:36 ---zato je najbolje kupit od frenda il novo(naravno ko ima pare za to).

--- Kraj citata ---

istina, al nekad to stvarno nije moguce...

neno20:
imam frendova u ZG ali nitko od njih se ne kuži u motore,veći tukci od mene,a nemam pojma nešto ćemo smislit,što kažeš možda i na motori forumu ima neka dobra duša ili još bolje da netko prodaje :toothy9:

sfreak:

--- Citat: neno20 - 03 Siječanj, 2009, 15:51:57 ---imam frendova u ZG ali nitko od njih se ne kuži u motore,veći tukci od mene,a nemam pojma nešto ćemo smislit,što kažeš možda i na motori forumu ima neka dobra duša ili još bolje da netko prodaje :toothy9:

--- Kraj citata ---

pa i sa motori foruma sam mislio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju