Ostalo > Motocikli

yamaha R6

<< < (23/24) > >>

boris_st:
ovo sam se nadovezao na temu nisam na nigoga direktno mislio al sve se iskristaliziralo....
 :kvart4:

Tutty:

--- Citat: boris_st - 13 Travanj, 2010, 13:52:42 ---Pa to su komentari od ljudi šta voze skutere i čitaju o performansama r-ova...., pa onda daju na temelju toga prosudbe.
R1 - R6 su različiti svjetovi kod vožnje ( sam doživljaj upravljanja) . 600-tice podnose greške kod vožnje ili deodavanja gasa u zavojima i sl. dok R1 te izbaci a niti neznaš šta si napravio, moment je neusporediv...
600-tic da bi išla moraš je uvik vrtit i čupat niže a 1000-arke dižu u svakoj.

A kad je riječ o stazi čak 600 ice imaju bolja vremena....(mislim na grobniku)

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

dobro si krenija pa sve na kraju usra  :toothy12:

loris46:

--- Citat: Tutty - 30 Travanj, 2010, 17:45:57 --- :toothy12: :toothy12:

dobro si krenija pa sve na kraju usra  :toothy12:

--- Kraj citata ---

dobro je rekao...na grobnickoj stazi bolja vremena imaju 600, jer nije to neka brza staza..gore sam svaki drugi vikend..pa vidim vremena.. :icon_thumright:

sfreak:

--- Citat: loris46 - 30 Travanj, 2010, 17:57:09 ---dobro je rekao...na grobnickoj stazi bolja vremena imaju 600, jer nije to neka brza staza..gore sam svaki drugi vikend..pa vidim vremena.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemaju...top vremena imaju 1000ccm, ali stvar je ta da je to jako mali razmak, mozda sekundu-dvije max

ivan007:
da slicno je 600ccm-a i 1000 sa vremenima,neznam cemu vama to znaci kad svaki ima skuter od 10 konja :toothy3: ko nezna previse neg radje nebaljezga  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju