Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje za getribu
JogFromYamaha:
nebu mu nista
danc00:
--- Citat: josip5 - 03 Travanj, 2011, 14:05:11 ---Znači onda ništa od toga. Fren mi ima runnera, a ja ovu lunu iz avatara, u moju lunu ide 80w90, a u runnera 75w80, pa pošto sam ja uzeo cijelu litru i imam ga na pretek sam mislio da bi to isto ulje moglo onda i u runnera.
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: Ne buš mi zamjeril valjda ! Našalil sam se kad par postova iznad imaš sve ojašnjeno, pa je red da barem baciš oko, Ivan ti je nabrojil pa valjda skoro sva ulja koje slobodno točiš!
Samo toči, ja sam se šalil....meni piše 10w40 pa točim Motul 80w90....čak je i aerox nacrtan, znači sve je to tu negdje.
Bitnije ti je da pravilno i često mjenjaš, ovisno o kilometrima :icon_thumright:
formoz:
ja koristim ovo ulje
http://www.pieseautolacomanda.ro/site/assets/images/lubrifianti/Mobil%20Mobilube%20HD%2080W90%20la%201%20Litru.jpg
Lord:
da li je pametno stavit 10w30 koje vec imam doma umjesto 80W90 kao šta u papirima traže???!!!!
vktr:
kak saznam koje ulje ide za mogu pežojca stoju, jel bi to trebalo pisat u onim papirima(uputama od skuta)?
jel problem ak nije mjenjano ulje skoro 30 000 /8 godina, jel moguće da se zbog toga malo teže vrti zadji kotač ili je to normalno ?
prije jedno godinu dana sam uzeo ovakvu tubicu jer sam pomislio da bi bilo dobro zamjenit to ulje, al nikad nisam mjenjo, a sad ne znam di mi je to, ak nađem jel smijem to ljevat?
ak opće bude dosta toga jer sam podmazivao neke sitnice s tim :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju