Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje za getribu
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 03 Siječanj, 2009, 14:15:06 ---inin hipernol je mislim 35kn
--- Kraj citata ---
Korektna cijena.
Malo sam gledao INA ulja i maziva i zapravo oni nemaju ono sto sam trazio. Taj hipenol je malo rijedji i po GL-5 specifikaciji, a ulje koje imaju u 75W varijanti je GL-3 standarda.
Steta, jer cijena je OK, a obzirom da je za getribu skutera koja nije toliko zahtjevna na sastav ulja, bilo bi idealno.
Zapravo, kad bi godisnje trebala cijela litra ic onda bi pazio na cijenu i vjerojatno se odlucio na hipenol, ali obzirom da ce ovo trajat i trajat.....
--- Citat: aprilija top - 03 Siječanj, 2009, 14:18:07 ---ja kupim ono ulje za getribe za skutere 1,5deci 55kn u moto01 i stavim jedamput godisnje mjenjam i nikad nemam problema
--- Kraj citata ---
To je 4,5 puta skuplje od ovog mog, a za ovo moje barem znam kojih je specifikacija ;D
2TDottore:
ma ja stavljam taj hipernol vec godinama i kad god sam skinuo ulje je skroz zuto i nema ni malo spene u deklu ali i lageri su podmazani sa dura lube-om. :icon_thumright:
dino_sk:
hipenol u proslom skutu u ovom neznam koje sipaju na servisu :laughing3:
dhorvat:
Silkolene SCOOTER GEAR OIL 80W-90, pakovanje od 125 mililitara :icon_thumright:
S tim se ne zafrkavam. To koristim od kad sam prvi puta sam mijenjao ulje, znači već 5-6 godina :toothy3:
igor.sb:
po manualu za minarelli ti treba 75w-90 GL4
:icon_tongue:
sta je taj A.P.I. GL ?
za 150ku kazu 80w-90 GL3, koja ulja ne bi smijo koristiti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju