Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje za getribu
ivanm:
ja sam mijenjao 6x a imam 18000km, svaki put kad sam skidao blok sam ispustio da mi ne curi okolo...
a neš ti ulja 0.75l ide i u najskupljoj varijanti košta 7.5kn (ak je litra 100kn)
danc00:
Ja sam mijenjao i još uvjek mijenjam jednom u sezoni. Možda i ne treba ali mijenjam, 1.1deci ulja mi nije nikakav problem izmjenit ak me litar košta 60kuna. Bolje mijenjat nego ne.
A Štef ovo ti ne vjerujem, da je bilo ulje ko novo nakon 20 000km, :icon_thumright: Na kojem sam god skuteru to izmjenil uvjek je ulje bilo tamnije i kao metalik...ipak se ulje spjeni i pobere neke mikrone metala po bloku...a 20 000km je jako puno ceste prijeđeno.
EMIR - nisi nepotrebno, dobro je Motul ulje, samo kaj je skupo, ništa više ni manje. Odlično ulje ali preskupo :icon_thumright:
dino73n:
Evo da vam poklonim jedan trik za sve natunirane skuterase koji me je getriba opterecenija nego u normalnim uslovima.Kako vec spomenuste ulje bude tamno i kao metalik kad se ispusti,to metalik su djelici metala koji otpadaju sa zupcanika i ubrzavaju crkavanje lezaja i samih zupcanika.
Znaci otvoriti getribu i pronaci odgovarajuce mjesto i pricvrstiti komad magneta,nabolje je naci neki manji komad magneta i satjerati ga u cosak i probusiti blok i zavrnuti nekim sarafom da se ne moze pomjeriti ni slucajno,jer ako bi se pomjerio i uletio u zupcanike tek tad bi se usrala stvar.
Magnet ce skupljati te metalik djelove metala na sebe tako da ce ulje uvijek biti cisto,to vam dodje nesto kao filter ulja u getribi.Na pezoima je to narocito preprucljivo uraditii jer su im getribe rinaka super fresh.
Ja se ove cake sjetio jos davno prije par godina i stavio u svog francuza i suzi i dan danas.Inace getriba na njima prdne vrlo brzo.
3alfa3:
--- Citat: dino73n - 15 Ožujak, 2012, 14:56:38 ---Evo da vam poklonim jedan trik za sve natunirane skuterase koji me je getriba opterecenija nego u normalnim uslovima.Kako vec spomenuste ulje bude tamno i kao metalik kad se ispusti,to metalik su djelici metala koji otpadaju sa zupcanika i ubrzavaju crkavanje lezaja i samih zupcanika.
Znaci otvoriti getribu i pronaci odgovarajuce mjesto i pricvrstiti komad magneta,nabolje je naci neki manji komad magneta i satjerati ga u cosak i probusiti blok i zavrnuti nekim sarafom da se ne moze pomjeriti ni slucajno,jer ako bi se pomjerio i uletio u zupcanike tek tad bi se usrala stvar.
Magnet ce skupljati te metalik djelove metala na sebe tako da ce ulje uvijek biti cisto,to vam dodje nesto kao filter ulja u getribi.Na pezoima je to narocito preprucljivo uraditii jer su im getribe rinaka super fresh.
Ja se ove cake sjetio jos davno prije par godina i stavio u svog francuza i suzi i dan danas.Inace getriba na njima prdne vrlo brzo.
--- Kraj citata ---
Kaj se zupcanici lijepe za magnet? Ako da, onda to ima smisla. Postoje i cepovi (za cep kartera na autima i motorima) sa magnetom u sebi, al pitanje je sto se u modernim motorima trosi i jel to "osjetljivo" na magnet.
A vidio sam svoju getribu nakon 40.000km. Ko nova, ni najmanjeg ostecenja, tako da ne znam koliko to sve ima smisla...
unnamed:
uff vidim svi toce 1,1 deci, ja 2 puta mijenjao i do pola natocio jer na pola je cep :laughing7:..
dino73n vidis dobra ideja ja sam bas primjetio na svom da su dosta istroseni ne previse al opet i lezajevi su mi profuckali vjerojatno zbog toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju