Tehnički kutak > Tuning skutera

Ulje za getribu

<< < (31/36) > >>

ivanm:

--- Citat: EmirF121 - 15 Ožujak, 2012, 10:45:58 ---Znači nepotrebno sam do sada bacao pare na ovaj Motul. Bolje da kupim 1l nekog drugog jer ja to često mijenjam iako znam da nema potrebe za tim. Već sam do sada 3 puta mijenjao a skuter ima tek 8000km...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
mijenja se jednom u 10000km..

steeef:
svatrno nastal sf iz oko tog ulja za getribe.
na frendovom runneru ga izbacili nakon 20 iljada pa je bilo još sasvim u redu,žuto i kak treba bit.nije to mašina di su velke temperature i naprezanja.

JogFromYamaha:
istina

samo dok otvoris prvi puta luni getribu i iz nje tece neki crni mazut gust ko med
kapljice padaju tak guste da vuku niti za sobom
he he bas je ulje nutra

ivanm:
najbolje tovatne masti nadrobit nutra i amen :toothy9:

EmirF121:

--- Citat: R@kija - 15 Ožujak, 2012, 10:50:38 ---isuse dragi bože sta vi tu pišete zbog ulja za getribu!!!pa popisaj se u getribu i radit ce vi tu kupujete ulje za 300kn 2l ovo ono,bokte natoci hipenola i bok,ko da ce ti ic bolje sa motulom jbt

--- Kraj citata ---

R@kija zaobiđi me u širokom luku.  :hello:

Ivane znam.

Prvi put kada sam mijenjao, nakon 1000km, tj. razrade ulje je bilo crno kako Jog kaže i tada je bilo uredu zamijeniti ga. Drugi put sam ga mijenjao jer sam skidao komplet primar, a zaboravio sam ga prethodno ispustiti tako da je bilo kaosa.  :happy8: To ustvari dođe 2 mijenjanja, a ne 3 kako sam prvi put rekao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju