Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem:runner 50 nosac dira do gume

<< < (5/7) > >>

Djera:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 22:58:07 ---Identicna stvar i na mom NRGu dok sam imao nardo i to samo sa Metzeler gumom.
Rjesenje je bilo stavljanje sajbice izmedju bloka i nosaca spuha kako bi se nosac udaljio od gume.

--- Kraj citata ---
I kod mene je Metzeler guma,planiram  da stavim novu,ali koji ce mi k**** ako bude ponovo dirao.

gokiSP:
pa moras to rijesit...

3alfa3:

--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:01:49 ---jel taj spuh ima onako u dva dijela granu dole kod cilindra? ako nema nije bas pametno da stavljat sajbicu jer je spuh onda nategnui mogao bi puknut...sta ne?

--- Kraj citata ---

Naravno, nikakvo naprezanje spuha na grani ne dolazi u obzir.
Mozda je moguce odrezati dio nosaca koji dira gumu

dino_sk:

--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:01:49 ---jel taj spuh ima onako u dva dijela granu dole kod cilindra? ako nema nije bas pametno da stavljat sajbicu jer je spuh onda nategnui mogao bi puknut...sta ne?

--- Kraj citata ---
da

Djera:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Siječanj, 2009, 23:08:45 ---

--- Kraj citata ---

Naravno, nikakvo naprezanje spuha na grani ne dolazi u obzir.
Mozda je moguce odrezati dio nosaca koji dira gumu

--- Kraj citata ---
I ja sam to kontao,ali vidicu nesto dok slikam detaljno da vidite,a stvarno mi koci motor i kad idem niz brdo izgasim motor i cuje se kako struze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju