Tehnički kutak > Tuning skutera

peugeot vadjenje magneta

<< < (3/7) > >>

mhr-team:
jesi ti prika siguran da ti lupas po magnetu, tj. da skidas magnet

n0n4m3:

--- Citat: mhr-team - 03 Siječanj, 2009, 14:07:59 ---jesi ti prika siguran da ti lupas po magnetu, tj. da skidas magnet

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9:

ja skinio magnet s obicnim sarafcigerom , kacavidom , kako god ocete ..... i cekic =)

prvo skines one zice sta idu od struje koje prolaze kroz blok ( gurnes ih da stoje s donje strane) ( samo da ti tamo ne smetaju)... tu stavis kacavidu ispod magneta pazis da ne ostetis namotaje i puknes 2-3 puta s cekicem (znaci ide na sam rub magneta i udaras po kraju te se magnet olabavi .. dok to radis vrtis magnet svaki udarac za 1/4 kruga  :toothy10:) :toothy12:

ovo radi na svoju odgovornost ..... nemoj previse gurnut ispod magneta da ne sjebes namotaje !!!!!
ako ipak sjebes namotaje .. javi mi se na PM imam jedne za prodat  :toothy12:

malaguti f12:

--- Citat: mhr-team - 03 Siječanj, 2009, 14:07:59 ---jesi ti prika siguran da ti lupas po magnetu, tj. da skidas magnet

--- Kraj citata ---

ne ti si

aprilija top:
uzmi gumeni i lupaj tocno po stedini magnetab par puta pa pogledaj di ti je kajla pa kontra od kajle pa onda po dijelu(rubu)di je kajla i mora popustit jel je konus

2TDottore:

--- Citat: aprilija top - 03 Siječanj, 2009, 14:29:15 ---uzmi gumeni i lupaj tocno po stedini magnetab par puta pa pogledaj di ti je kajla pa kontra od kajle pa onda po dijelu(rubu)di je kajla i mora popustit jel je konus

--- Kraj citata ---

kad bi to bilo tak jednostavno kak ti pricas niko nebi to skidao sa radapcigerom.nego bi svi tukli po magnetu i radilici sto bas i nije jako pametno i molili se da kajla popusti.Ja sam znao stavit magnet stisnut ga sa maticom napravit krug i skinut ga opet dolje i nije islo bas lagano a di ce ic lagano nesto sta nije skidano jako dugo.Ta tvoja teorija nazalost ne igra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju