Tehnički kutak > Tuning skutera

opruge - prijedlozi

<< < (16/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 02:41:06 ---gle ja osjetim razlike u medjuubrzanjima i krajnjoj brzini i to mi je dosta.nemoram nista stiskat na vagu i slicno

--- Kraj citata ---

Osjecajem nesto mjerim samo ako nemam druge nacine da to obavim, a i tada rezultat smatram vrlo diskutabilnim.
Kako je i tebi vaga dostupna, obavi to jednom kad ces biti u prilici. Brojke ne lazu.

2TDottore:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Siječanj, 2009, 02:44:29 ---
--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 02:41:06 ---gle ja osjetim razlike u medjuubrzanjima i krajnjoj brzini i to mi je dosta.nemoram nista stiskat na vagu i slicno

--- Kraj citata ---

Osjecajem nesto mjerim samo ako nemam druge nacine da to obavim, a i tada rezultat smatram vrlo diskutabilnim.
Kako je i tebi vaga dostupna, obavi to jednom kad ces biti u prilici. Brojke ne lazu.

--- Kraj citata ---

mogu probat nije problem ali o kvaliteti i preciznosti danasnjih djelova bi se dalo malo dulje raspravljat.

pitaNS:
ae ti dottore živiš u prošlosti...sve je bilo bolje pre, i auspusi i centralne i sve živo....

Imamo delove kakve sad prave i moramo se prilagoditi njima i dešifrovati ih ako su to proizvođači pogrešno uradili....

2TDottore:

--- Citat: pitaNS - 05 Siječanj, 2009, 10:39:48 ---ae ti dottore živiš u prošlosti...sve je bilo bolje pre, i auspusi i centralne i sve živo....

Imamo delove kakve sad prave i moramo se prilagoditi njima i dešifrovati ih ako su to proizvođači pogrešno uradili....

--- Kraj citata ---

zato sam si ja nakupovao djelova u proslosti tak da sad nis nemoram kupovat.  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 05 Siječanj, 2009, 10:45:04 ---
--- Citat: pitaNS - 05 Siječanj, 2009, 10:39:48 ---ae ti dottore živiš u prošlosti...sve je bilo bolje pre, i auspusi i centralne i sve živo....

--- Kraj citata ---

zato sam si ja nakupovao djelova u proslosti tak da sad nis nemoram kupovat.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

de odi si kupi pržilicu i tiho budi  :beah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju