Tehnički kutak > Tuning skutera
opruge - prijedlozi
PROOF:
--- Citat: 2TDottore - 03 Siječanj, 2009, 14:01:04 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2009, 13:39:42 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Siječanj, 2009, 13:20:09 ---gle decki kupite si alat za sirenje dizni jel to ce vam uvjek trebat za ubuduce a set obuhvaca te takozvane rajbere iliti tanke cjevcice sa sitnim zubicima po sebi za pomocu kojih lagano rucno prosiris diznu i ispadne tocno kolko treba a u setu ima od mislim 30-40 pa do jedno 250 svakih 10%
--- Kraj citata ---
radje si kupim originalnu dizu ;D
--- Kraj citata ---
samo si ti kupi.ja necu sigurno.
--- Kraj citata ---
15 kn dojde i "tocno " je napravljena.........rade bus ti doma busil??ti si lud hehehehe
2TDottore:
--- Citat: PROOF - 04 Siječanj, 2009, 00:16:03 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Siječanj, 2009, 14:01:04 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2009, 13:39:42 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Siječanj, 2009, 13:20:09 ---gle decki kupite si alat za sirenje dizni jel to ce vam uvjek trebat za ubuduce a set obuhvaca te takozvane rajbere iliti tanke cjevcice sa sitnim zubicima po sebi za pomocu kojih lagano rucno prosiris diznu i ispadne tocno kolko treba a u setu ima od mislim 30-40 pa do jedno 250 svakih 10%
--- Kraj citata ---
radje si kupim originalnu dizu ;D
--- Kraj citata ---
samo si ti kupi.ja necu sigurno.
--- Kraj citata ---
15 kn dojde i "tocno " je napravljena.........rade bus ti doma busil??ti si lud hehehehe
--- Kraj citata ---
naravno da budem jer imam profesionalan alat bas za to i cemu davat 15kn za novu.I nije to najveci problem nego je to dal ces nac uopce odgovarajucu diznu po ducanima nego je slucaj da moras cekat tjednima i zgubis vise zivaca i vremena na to a cijeli set mi netreba jer znam otprilike koja mi treba.
PROOF:
a kolko si dal za taj alat?
sorry na OT :)
Losinj:
--- Citat: SlowRider - 03 Siječanj, 2009, 22:45:29 ---
--- Citat: Losinj - 03 Siječanj, 2009, 12:49:27 ---ajde da ne otvaram temu pitat cu i ja,razgovarao sam nesto sa slow-om pa mi je reko al djelomicno sta mi treba,e sad aj jos neko da mi kaze ovo ostalo jer nemam bas para za kupovat te sitnice pa da kolko tolko pokusam pogodit sta ce mi bit ok :binkybaby:
ovak setup je ovaj sta pise,imam 7gr role u multivaru,bjele na delti i plavu polini centralnu koja mi se cini jako mekana,jer skutar kad kracem skoci na 9500okr i onda odjednom na 7500 i taman pocne ubrzavat kad padne na tih 7500 i onda relativno sporo ubrzava da bi mi na krajnjoj pokazivala ova digitalna ura 99 jer preko nemoze.i jos recimo vozim na ful gasu,pustim gas i sad opet idem mu dodat on podize brzinu ko mrtva macka ;D
dizna na karbu je 70 i svjestan sam da je moram mjenjat,slow mi reko 75-76,vi mi recite ako jos koju da kupim pa da sprobam.
da napomenem da sam probao sljedece kombinacije
plava polini centralna i 5,1 role
bjela malossi i 5,1 role
bjela malossi i 7gr
motor je isao jos gore ,do 80 se mucio po urama.
i da dok sam to isprobavao dizna nije bila dirana.
znaci zanima me,koje role,koje dizne za isporbati i koje centralne,imam doma i sustice kvacila crne,crvene,plave,tu sam mislio metnut crvene.
malo previse pitanja a :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
7gr rolice na takvom setupu nemaju sto raditi. Sto se tice rolica, treba ti nesto od 4.7gr pa do nekih 6gr najvise.
--- Kraj citata ---
evo stavio danas 3 od 7gr i 3 od 5,1gr jos sam stavio crvene na deltu a plavu polini sam ostavio,motor ide odlicno,jos samo veca diza i mislim da je to to,i da moram pogledat dal se sad penje do kraja remen ako je bilo do rolica...
dize sam mislio uzet od 75 pa na gore par komada,mislis da do bude ok
robert:
sretno sa mješanjem rolica! za svaki slučaj nazovi u lagercomerce i pitaj pošto su novi ležajevi za radilicu! a cjene za samu radilicu imaš na attacku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju