Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska u Njemackoj - Rukomet
StreetRunner:
Moremo sist i plakat ništa drugo.Ali i navijanje me razočaralo.NIKOGA od onih "pravih" grlatih navijača nije bilo.
Opći dojam cile utakmice je teška 0
Punisher:
--- Citat: leofreak250 - 30 Siječanj, 2007, 21:40:19 ---
--- Citat: Punisher - 29 Siječanj, 2007, 10:48:37 ---MA sve ćemo ih zgazit :jerk: :jerk: :jerk:
--- Kraj citata ---
i stale su pobjede hrvatske... :-[ :( :-[
koji glupi poraz od francuza.... :sad1: :sad3: :sad1: :sad3: nemam rijeći :-X :-X
bili smo tako dobri, imali 7 pobjeda i sad izgubimo i da bi igrali od 5 do 8 mjesta :'( :'(
--- Kraj citata ---
a j***ga desilo se... dobro su krenuli
leofreak250:
--- Citat: StreetRunner - 31 Siječanj, 2007, 12:00:44 ---Moremo sist i plakat ništa drugo.Ali i navijanje me razočaralo.NIKOGA od onih "pravih" grlatih navijača nije bilo.
Opći dojam cile utakmice je teška 0
--- Kraj citata ---
zato šta su njemci unaprijed pokupovali većinu ulaznica za utakmicu, pa tako da nije moglo biti ulaznica za naše navijače u onolikom broju kao inače... :sad3: :confused5: :angry7:
stvarno... nemogu vjerovati da smo izgubili... :angry7: :angry9: :angry9:
--- Citat: enigma - 31 Siječanj, 2007, 08:16:18 ---...naš napad je bio totalna koma a i njihov golman iritantan...
isto tako jako se slabo igralo po krilima i onaj crnac luc (desno krilo) je čuda stvarao....
--- Kraj citata ---
:sad3: ...istina, onaj njihov golman sve je branio... čini mi se da je imao 22 obranjene lopte :confused5: ::) ...ali da su ulazile i poneke naše lopte sigurno bi pobijedili... :laughing7: ali ovako... :toothy11: :toothy3: :-X
leofreak250:
lol... :o
hrvatska peta... ;D :icon_biggrin: ;D
..e a da nismo izgubili od prokletih francuza, ko zna šta bi bilo... :dontknow: i do kud bi onda došli.. :sad1: :sad1:
:toothy11:
Mr J:
--- Citat: leofreak250 - 03 Veljača, 2007, 18:09:27 ---lol... :o
hrvatska peta... ;D :icon_biggrin: ;D
..e a da nismo izgubili od prokletih francuza, ko zna šta bi bilo... :dontknow: i do kud bi onda došli.. :sad1: :sad1:
:toothy11:
--- Kraj citata ---
Da nismo imali los dan...
Obje tekme i protiv spanjolaca i rusa smo igrali sa lakocom... vidi se da smo za klasu bolji!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju