Tehnički kutak > Tuning skutera
Semering
Drnda:
zanima me koje su dimenzije ili kod od semeringa na peugeotu sf2 to je semering radilice sa strane variomata, propisao mi je...
i da li zbog njega koliko god prigusio dotok zraka ima ga iznad 60 kmh previse...
Hrga:
je zbog njega ti je to, odi negdje u pezo servis i kazes da ti da semering, ako nebudes mogo nac ja cu ti uzet pa poslat ima tu u vk, mislim da je 30kn/kom, mjenjaj to odma posto ce ti zaribat ;) i neces nikako to uspjet nastelat... meni je zaribo zbog sermeringa 2 puta... tako da ono prekasno sam skuzio, mjenjaj sto prije
gokiSP:
hrga ti si zaboravio natocit ulje pa ti je zaribo, nemoj sad lagat da je zbog semeringa... :toothy3:
Drnda:
--- Citat: Hrga - 02 Siječanj, 2009, 18:28:03 ---je zbog njega ti je to, odi negdje u pezo servis i kazes da ti da semering, ako nebudes mogo nac ja cu ti uzet pa poslat ima tu u vk, mislim da je 30kn/kom, mjenjaj to odma posto ce ti zaribat ;) i neces nikako to uspjet nastelat... meni je zaribo zbog sermeringa 2 puta... tako da ono prekasno sam skuzio, mjenjaj sto prije
--- Kraj citata ---
zovnuti cu odmah, nego do 30 mi trokira i nece da digne okretaje visoko,i ide do 60 ok i onda ga ugusi, ali se ne gasi, i onda se cuje zvuk kao da metal o metal zastruze jako...
Hrga:
sve ti je to zbog semeringa, vidit ces kada promjenis... e da sam bar zaboravio nasut ulje :laughing6: jos kad bi i imo rezervar za ulje :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju