Tehnički kutak > Tuning skutera

Stvarno velika potrosnja...

<< < (4/5) > >>

stipe:
to nije precizno, premalo je litara i premalo kilometara se napravi da bi se detaljnije izracunalo...

cek cek cek...

ulio si jedan rezervoar i prisao prvih 100km, nakon toga si ulio cca 8 litara (ali nisi do čepa ulio) i vozio se jos 92km da bi opet ulio 6.5 litara...

sto znaci, da je potrosio manje jer prije nije bio do cepa, a sad je...

po nekoj logici - rezervoar je 9 litara sto znaci da skuter trosi manje od 5 litara, al je jos upitno, jer ne znamo koliko je tocno falilo prvi put do čepa...

buduci da je malen rezevoar, svaki decilitar je bitan za racunanje, tako da ce na kraju ispasti da si se uzalud bojao :D

Scoot_Fan:

--- Citat: stipe - 02 Siječanj, 2009, 16:54:18 ---to nije precizno, premalo je litara i premalo kilometara se napravi da bi se detaljnije izracunalo...

cek cek cek...

ulio si jedan rezervoar i prisao prvih 100km, nakon toga si ulio cca 8 litara (ali nisi do čepa ulio) i vozio se jos 92km da bi opet ulio 6.5 litara...

sto znaci, da je potrosio manje jer prije nije bio do cepa, a sad je...

po nekoj logici - rezervoar je 9 litara sto znaci da skuter trosi manje od 5 litara, al je jos upitno, jer ne znamo koliko je tocno falilo prvi put do čepa...

buduci da je malen rezevoar, svaki decilitar je bitan za racunanje, tako da ce na kraju ispasti da si se uzalud bojao :D

--- Kraj citata ---

Grrr ajd cek da procitam ovo par puta da skuzim...  ;D U rezervar stane 8l, tako pise u onome o motoru, i ulio sam 6.5l ali nije bilo skroz na rezevi, taman pocelo dolazit do crvenog, znaci da je bila jos 1.5 l u rezervaru, ali mogao sam proc oko 10-20km s tim, ako i toliko mozda i manje

EDIT: ali cek cek, kako sam onda ulia 8l prosli put, doduse jest bilo skroz na rezevi ali,.. nebi moglo opet stat 8l nego 7l i jos malo.... hebo ga pise u onome 8l rezervar

igor.sb:

--- Citat: stipe - 02 Siječanj, 2009, 16:54:18 ---to nije precizno, premalo je litara i premalo kilometara se napravi da bi se detaljnije izracunalo...

--- Kraj citata ---

dobro znaci nije precizno to s litrom, a sta je onda precizno?

jel sat na skuteru laze?, laze, pređes veci broj km nego sto stvarno pređes, i ajd ti sad meni reci kako ce on detaljno izracunat potrosnju?

a uz to ovisi di toci i kakve je kvalitete gorivo

Drnda:

--- Citat: igor.sb - 02 Siječanj, 2009, 17:43:35 ---

--- Kraj citata ---

dobro znaci nije precizno to s litrom, a sta je onda precizno?

jel sat na skuteru laze?, laze, pređes veci broj km nego sto stvarno pređes, i ajd ti sad meni reci kako ce on detaljno izracunat potrosnju?

--- Kraj citata ---
GPS :toothy11:
zaboravio napomenuti i crpke lazu...

igor.sb:
bas tako  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju