Sportski kutak > Sve vezano za stunt

quad stunt 1.del

<< < (2/3) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: divljakusa - 02 Siječanj, 2009, 23:01:04 ---kaj je tu posebno.....na quadu i ja to mogu naprawit.... :toothy10:

--- Kraj citata ---
istina hehe a ovaj cross za nightshow imo moj frend neka marka fantik 250ccm to je nogu otkidala kompresija, ako kurbla vrati nije rijetkost da koljeno izčaši  :icon_biggrin: a navlači extra dobro samo šajba ostala bez zubi  :icon_biggrin:

divljakusa:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Siječanj, 2009, 23:51:02 ---
--- Citat: divljakusa - 02 Siječanj, 2009, 23:01:04 ---kaj je tu posebno.....na quadu i ja to mogu naprawit.... :toothy10:

--- Kraj citata ---
istina hehe a ovaj cross za nightshow imo moj frend neka marka fantik 250ccm to je nogu otkidala kompresija, ako kurbla vrati nije rijetkost da koljeno izčaši  :icon_biggrin: a navlači extra dobro samo šajba ostala bez zubi  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma meni ja na quadu super stuntat.....oboŽawam ga.....iak se fakat moraŠ nawiknut na to...:)

MOTOSPIRIT:

--- Citat: Crazy Kuree - 02 Siječanj, 2009, 23:51:02 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

cross za nightshow???? :toothy3: :toothy3:TRIAL,nikad čuo??

pa, svi imate priliko to radit....pa i ti divjakusa.....i sa quadom i sa skuterom.

White:

--- Citat: Losinj - 02 Siječanj, 2009, 19:50:25 ---odlicno stalo jedne te iste finte :toothy10:

--- Kraj citata ---

;D :icon_thumright:

deky_vk:
iste fore stalno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju