Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner tuning by toms!

<< < (7/16) > >>

tomof10:
ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol :notworthy: :notworthy: :notworthy:) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.

kecbaya:
ma ya nigdi nam se ne zuri do lita je gotov nadam se:))

tomof10:
trebo bi biti  ;D

gumy:

--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 00:50:48 ---ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol :notworthy: :notworthy: :notworthy:) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.

--- Kraj citata ---

kolko sam primjetio po tvom znanju i iskustvu teško da ćeš ga moći bolje uštelati nego što sam ja uspio, jedino da staviš jače djelove. a onda ćemo vidjeti kolko će izdržati. meni je najveća greška bila što sam to nastavio terati sa radilicom koja je imala oko 10000km kad sam stavio tpr... al jebiga šta je tu je. nije se imalo para za novu radilicu.

tomof10:

--- Citat: gumy - 08 Siječanj, 2009, 01:08:17 ---
--- Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 00:50:48 ---ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol :notworthy: :notworthy: :notworthy:) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.

--- Kraj citata ---

kolko sam primjetio po tvom znanju i iskustvu teško da ćeš ga moći bolje uštelati nego što sam ja uspio, jedino da staviš jače djelove. a onda ćemo vidjeti kolko će izdržati. meni je najveća greška bila što sam to nastavio terati sa radilicom koja je imala oko 10000km kad sam stavio tpr... al jebiga šta je tu je. nije se imalo para za novu radilicu.

--- Kraj citata ---
ovoo sam sve pokreno jer mi se svidilo kako ti rox lomi jede asfalt a men je nova radilica sve je nova a imam ja starijeg brata koj ce to ustelat mislim nas dvojica skupa i jos jedan lik al nema veze probat cu sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju