Ostalo > Sportski kutak

Cro cop vs. Choi

<< < (3/5) > >>

seba:

--- Citat: seba - 31 Prosinac, 2008, 12:28:09 ---
--- Citat: dino gp1 - 31 Prosinac, 2008, 12:19:14 ---Mislim da bi Mirko trebao pobijediti!

--- Kraj citata ---

ja sam igrao x na kladionici :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jbg nisam dobio :sad1:

Bruno1990:
vise traje priprema svega toga..dok se oni doslepaju do ringa, predstavljanje, nego runda hehe

ovaj choi se nemoze okrenut zbog visine i trom je...sta kad se srusi sve se zadrma

speed:

--- Citat: seba - 31 Prosinac, 2008, 12:39:27 ---
--- Citat: seba - 31 Prosinac, 2008, 12:28:09 ---
--- Citat: dino gp1 - 31 Prosinac, 2008, 12:19:14 ---Mislim da bi Mirko trebao pobijediti!

--- Kraj citata ---

ja sam igrao x na kladionici :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jbg nisam dobio :sad1:

--- Kraj citata ---
kad se neznas kladiti

pitaNS:
Pratim K1 dosta i biću totalno objektivan u komentaru današnjeg mirkovog meča protiv diva:

Choi je stvarno spor i trom i bilo koji borac koji se zna izmaknuti dobro i isto tako jako udariti će ga pobediti....Mirko je u današnjem meču pametno odigrao, što bi ulazio u klinč s njim i rizikovao da dobije neki nezgodan udarac kad mu može napasti koleno i tako ga pobediti...
ali ono što je mirko pokazao danas, kvalitet njegov je neusporedivo lošiji od kvaliteta boraca kakvi su Šilt, Remy Bunjaski, Badr Hari, Piter Aerts, Sefo i još nekolicina njih...Mislim da Mirko Cro Cop ne bi imao nikakve šanse protiv njih ! ! ! ! !

živi bili pa videli... ne znam da li ovi gore navedeni učestvuju u ovoj vrsti takmičenja..

igor27:

--- Citat: pitaNS - 31 Prosinac, 2008, 16:41:27 ---Pratim K1 dosta i biću totalno objektivan u komentaru današnjeg mirkovog meča protiv diva:

Choi je stvarno spor i trom i bilo koji borac koji se zna izmaknuti dobro i isto tako jako udariti će ga pobediti....Mirko je u današnjem meču pametno odigrao, što bi ulazio u klinč s njim i rizikovao da dobije neki nezgodan udarac kad mu može napasti koleno i tako ga pobediti...
ali ono što je mirko pokazao danas, kvalitet njegov je neusporedivo lošiji od kvaliteta boraca kakvi su Šilt, Remy Bunjaski, Badr Hari, Piter Aerts, Sefo i još nekolicina njih...Mislim da Mirko Cro Cop ne bi imao nikakve šanse protiv njih ! ! ! ! !

živi bili pa videli... ne znam da li ovi gore navedeni učestvuju u ovoj vrsti takmičenja..

--- Kraj citata ---
svi znamo da je mirko daleko od svojih ,mogućnosti ali vjeruj mi može on svakom od njih dobro razbiti čkupi :headbang:

i nemoj pričati da mirko nema KVALITETU jer je on rušio i bolje borce od ovih koje si naveo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju