Općenito > Oprema
Spool moto odjeća
Doomsday:
Nevirujen...
IXS je jedna jako dobro profilirana i poznata švicarska marka, prisutna u Njemačkoj i sa pristojnim web identitetom...
SPOOL nisan uspija pronać na webu, sve šta znan da je francuska marka, i vidija san par neloših review-ova, ali istina, većinom o njihovom kožnom programu, koji je isto povoljan...
Iako, isto tako ne virujen da je nekvalitetna marka... Ali, IXS mi uljeva više povjerenja...
Sad, ako b i našao nešto od SPOOL-a da mi se sviđa i da mi paše kroj i broj, isto bi kupija bez problema...
Ali, ja bi kupija i PROBIKER robu, tako da ja i nisan neko mjerilo kvalitete... :laughing7:
IXS je definitivno vrag kojeg poznaješ, nije savršen, ali je više nego OK, pogotovo za skuteraše koji smo malo manje zahtjevna ekipa (većinom)...
A i džep igra ulogu...
R2D2:
Ni ixs-a ni spoola u GP-u.Zašto?
StreetRunner:
--- Citat: R2D2 - 27 Siječanj, 2007, 02:01:51 ---Ni ixs-a ni spoola u GP-u.Zašto?
--- Kraj citata ---
Već ti je Doomsday napisa nego ti nečitaš.Ove dvije marke ali i većina ostalih namjenjene su manje zahtjevnin vozačima a za nas skuteraše ove marke su idealne.A ti ako ćeš ić na GP e onda traži poznatije marke i kvalitetnije.I to ti je to
IZd:
--- Citat: StreetRunner - 27 Siječanj, 2007, 14:28:53 ---
--- Citat: R2D2 - 27 Siječanj, 2007, 02:01:51 ---Ni ixs-a ni spoola u GP-u.Zašto?
--- Kraj citata ---
Već ti je Doomsday napisa nego ti nečitaš.Ove dvije marke ali i većina ostalih namjenjene su manje zahtjevnin vozačima a za nas skuteraše ove marke su idealne.A ti ako ćeš ić na GP e onda traži poznatije marke i kvalitetnije.I to ti je to
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
GS-MAFIA:
novema nova je najbolj trgovina u kojoj sam bio najpristupačniji radnici dečki svaka čast :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju