Tehnički kutak > Tuning skutera

Spulja za Speedfight 2: Leo Vince ZX ili nekaj drugo?

<< < (5/6) > >>

igor.sb:
vecina govori uzmi s6, i on na preporuku (ne znam samo koga) uzima zx

ajd ako ces polovni uzeti pa ok zx-a  ::)

dhorvat:

--- Citat: hac - 01 Siječanj, 2009, 12:11:42 ---taj street ti je ko seriski ,nešto jači,razvija snagu odozdola tak da je plug & drive ne moraš prenos dirat ništa.....ne isplati ti se to novo uzimat

--- Kraj citata ---

To bi se nekome isplatilo kupiti kad bi mu serijski spuh otišo u bananu a želi neš zamjenskog da ništa ne dira.

U ovom slučaju ja bi preporučal Stage6 kak su ti već rekli ili ako imaš para onda Yasuni Z.

n0n4m3:
ja sam uzea stage 6 chrom carbon za sf2 :toothy12: :toothy12: dojmove ce te cut za koji tjedan kad sve bude gotovo  :toothy9: :headbang:

dino_sk:

--- Citat: speed - 31 Prosinac, 2008, 20:14:18 ---mhr replica malossi,,,,kosta ali i vrijedi,od zvuka do svega :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
slazem se zvuk je grrrrrrr :frajer: :frajer: jos kad ljeto dođe kad neku pecurku nabacim gore samo  :hbusa: :hbusa:

speed:

--- Citat: dino_sk - 03 Siječanj, 2009, 02:29:28 ---
--- Citat: speed - 31 Prosinac, 2008, 20:14:18 ---mhr replica malossi,,,,kosta ali i vrijedi,od zvuka do svega :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
slazem se zvuk je grrrrrrr :frajer: :frajer: jos kad ljeto dođe kad neku pecurku nabacim gore samo  :hbusa: :hbusa:

--- Kraj citata ---
nemoj,imao sam ja,unisti zvuk replice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju