Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 torque control VS delta

<< < (8/9) > >>

dino gp1:

--- Citat: Hrga - 02 Siječanj, 2009, 18:37:27 ---ne kazem za ovaj post nego opcenito

--- Kraj citata ---

A jbg... nastojim pomoći drugima... svi smo tu da naučimo nešto novo o skuterima :)

SlowRider:

--- Citat: Dirk23 - 02 Siječanj, 2009, 18:38:43 ---jer iz iskustva znam, i u vezi auta, skutera i motora, da je materijal puno bitniji od samog izgleda, i nesto sta izgleda puno jadnije, ima puno vise ucinka, od vizualno ljepih stvari.

--- Kraj citata ---

Ono moje kvacilo koje pokusavam pronaci novo je doslovno smece na prvi pogled, medjutim to kvacilo se ponasa kao delta ali ipak je ostavilo bolji dojam, mozda jer je 3x jeftinije  :dontknow: do sada sam isprobao na 3 skutera i 3 potpuno drukcija setupa. Zanimljivo da se na serijskom skuteru osjeti trzaj kada kvacilo uhvati (puno manje proklizuje).

gumy:
ma ići će ponovo delta i to je to.. evo filmić kako je skuter išao, čak i nakon što je zaribao jer je osto bez vode, stavili kariku nazad koja je prešla oko 5000km.

dhorvat:
"Da, da!"  :toothy12: :toothy12:

...skroz na kraju filmića  :rofll:

Dobro hvata to kvačilo. Al kad se sjetim starta na Slowrider-ovom Roxu koji ima Malossi Sport... uf  :icon_thumright:

SlowRider:
Vidio sam uzivo Stage 6 kvacilo, malo je lakse od Delte, ferode su malo uze od Delte i dobio sam inf. iz 1. ruke da se ferode brzo trose.

Definitivno Delta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju