Tehnički kutak > Česta pitanja o stylingu

Pitanjac

<< < (2/4) > >>

Bruno1990:
ak mislis da ti ostanu grube kakve su i sada..samo posmirglas glatim nekim da skines zmazanoscu i nesto boje i to je to..i prespricas..
naravno da ne koristis spric kit da ti rupice te sitne ostanu "grube-hrapave"...

speedburn2:

--- Citat: Bose1990 - 30 Prosinac, 2008, 19:46:01 ---ovako, vidim da se ode na sve moguce nacine eksperimentiralo da se skuter ulipša natunira i tako to, ja bi tija svoj NRG malo u detaljicima ulipsat, sad je pitanje vezano uz masne plastike, vidin da je dosta to ljudi radilo, tija bi ih prifarbati al da i dalje ostanu masne, ako je to ikako izvedivo, a ako ne ona kako ide procedura farbanja masne plastike da kasnije bude lipa obicna ka i ostale...???

--- Kraj citata ---

vjerovatno oce da budu glatke,

malo potrazi po forumu ima vise takvih tema, al uglavnom prvo ih operi najbolje sa nekim sredstvom za suđe prat da skines masnocu i necistocu, onda ide primer, pa spric kit, pa to moras dobro zagladiti, imas cjeli dan smirglat mozda i dva ako sam radis, tek onda bojanje

180fxr:
kad kaze sta tocno oce onda cu mu objasnit.. :toothy9:   ak oces da ostanu hrapave onda stavljas samo prajmer za plastiku i nakon njega farbas.... a ako oces da budu glatke...stavljas primer pa sprickit.... i onda malo osmirglas sprickit da se zagladi i onda lakiras.... nema tu tak puno posla... ako radis sam......  da se probudis u 9 ujutro..... s sprickitom i smirglanjem si gotov do 5 ziher...ali i prije... i iduci dan bacis farbu i eto ga....

Ivan SP:
a da ti ja kažem jer znam sta govorim hrapave ti nemogu ostat jedino da na njih baciš primer za plastiku a zatim špric kit zatim špric kit pobrusiš i opituraj jedino tako može

180fxr:
a ja neznam..???       pa to sam mu i ja reko... mislim mogu njemu one plastike ostat hrapave... al nek malo zagrebe il sta god one ce se pocet grebat.boja otpadat itd.. tak da...sprickit mora ic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju