Općenito > Komentari članaka MojSkuter.com

pitanja?

<< < (5/10) > >>

r.e.!:
Imali veze gdje se nalazi putopis? Vidim da ih ima na stranici. Neko će ga napisati na forum. Imali tu razlike?
Mislim da je putopis putopis, ma gdje se nalazio.

eladio:

--- Citat: r.e.! - 02 Kolovoz, 2006, 14:23:36 ---Imali veze gdje se nalazi putopis? Vidim da ih ima na stranici. Neko će ga napisati na forum. Imali tu razlike?
Mislim da je putopis putopis, ma gdje se nalazio.

--- Kraj citata ---

oni koji su na stranici , tretirat cemo ih kao da su i na forumu  :icon_thumright:

ushirlo:
prijavija bi povredu pravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lipo je napisano na topiku o nagradnoj igri da se glasa od 15.08.....................
ovako sam i prije pisanja mog najboljeg članka već u gubitku za nekolicinu glasova............
i kako sad kad ja napišem uvjerljivo najbolji članak pobjedim, kad su se glasovi već podjelili..............

za ispriku tražim litru ulja i lanac sa lokotom.....................

1VAN:

--- Citat: ushirlo - 04 Kolovoz, 2006, 10:05:56 ---prijavija bi povredu pravila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lipo je napisano na topiku o nagradnoj igri da se glasa od 15.08.....................
ovako sam i prije pisanja mog najboljeg članka već u gubitku za nekolicinu glasova............
i kako sad kad ja napišem uvjerljivo najbolji članak pobjedim, kad su se glasovi već podjelili..............

za ispriku tražim litru ulja i lanac sa lokotom.....................

--- Kraj citata ---

ovaj post spada ovdje!!Ijasno piše do kad igra traje...a ti možeš i dan prije stavit svoj članak i sudjelovat...a ko če glasat to več ne ovisi o tebi!

ushirlo:
slušaj mladi idiote.........
ako si pismen.......
lako ćeš pročitat da piše:
"""""15.08. do 20.08 ce biti glasanja za prvih 10 clanaka.

21.08. do 01.09 glasa se izmedju tih deset clanaka."""""""

e sad mi reci..... ko tu krši pravila........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju