Općenito > Maxiskuteri

di se pojacava ler-gas na gp1 250

<< < (4/12) > >>

playmaker:
tvoj gp1 nema karb nego injektor...odi u servis pa im reci da ti podignu ler gas..i meni je tako radio na 1500 i gasio se pa sam podigao i sad radi na 2500  :icon_thumright: , btw moj ima karb

Marekvz1:
ma kojih 2500,pogledaj si u njegovoj knjižici,oko 1800 je normala za tu mašinu s ajnšpricom.

sfreak:
imam isti problem sa Libertyem...s tim da je stari to cim ga je kupio odveo na servis da podignu ler jer se gasio...do pred koji mjesec nije bilo problema...sad je to vec opasno, idem na magistralu on se ugasi...trebat ce na servis opet

playmaker:

--- Citat: Marekvz1 - 30 Prosinac, 2008, 19:02:24 ---ma kojih 2500,pogledaj si u njegovoj knjižici,oko 1800 je normala za tu mašinu s ajnšpricom.

--- Kraj citata ---
a sto mu ja mogu, kad ga upalim radi i na 3500...a kad je nisko ler gas onda ga izbacuje iz brzine kad ga vozis..sto reci..derbi

PAVOPUSKA:
gledaj, motor ide 115kmh dok uspravno sjedim, cim se nagnem nategnem jedva 130kmh. i sad me je jos ovo pocelo zajebavat, vozim, stanem na jebeni stop i kljak, ugasi se! Nevjerujem da bi oni meni htjeli dat novi skuter zbog ovih problema, ili bi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju