Tehnički kutak > Styling skutera

zvučnici

<< < (12/23) > >>

speedburn2:

--- Citat: gokiSP - 04 Siječanj, 2009, 16:51:26 ---pa sta ti nije jasno? cvikas ih prije transformatora i spajas na aku bez transformatora... :dontknow:

--- Kraj citata ---

nema veze + i - , samo jednostavno odrezes zice i maknes transformator i spojis natrag zice bez njega

mrcina:
to je kad se nađu dvije partije koje nemaju pojma o struji.
iz trafa nema mase obije su hot žice zato oprez.

iz trafa izlazi izmjenični napon kojeg sad treba ispraviti i ispeglati . napon i struja ovise o transformatoru zato ispravljač nije univerzalan, ispravljač se radi za svaki napon drukčije komponente .

gokiSP:
ja pricam samo ono sta sam probao i sta sam radio...znaci maknuo sam tranformator i spojio te 2 zice na aku i sve je bilo normalno... :dontknow: :dontknow:

speedburn2:

--- Citat: mrcina - 04 Siječanj, 2009, 17:05:20 ---to je kad se nađu dvije partije koje nemaju pojma o struji.

iz trafa izlazi izmjenični napon kojeg sad treba ispraviti i ispeglati . napon i struja ovise o transformatoru zato ispravljač nije univerzalan, ispravljač se radi za svaki napon drukčije komponente .

--- Kraj citata ---

al u ovom slucaju njemu transformator ne treba, kao sta kaze goki spoji zice bez njega i to radi

TebreX:

--- Citat: mrcina - 04 Siječanj, 2009, 17:05:20 ---to je kad se nađu dvije partije koje nemaju pojma o struji.

--- Kraj citata ---
ajd kad se ti razumes u struju reci onda sta da radim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju