Tehnički kutak > Styling skutera

zvučnici

<< < (6/23) > >>

PROOF:
ali onda nisi cool da te svi cuju..jos ako pustis neku cajku eeeeeeeeeeeeeee :angry9: :angry9: :angry9:

speedburn2:

--- Citat: Biker(ss) - 02 Siječanj, 2009, 12:45:01 ---gle   radio>aux>žica>mobitel             na radiju je aux sistem, to jest spajam žicu u otvor, nariktam na radiju opciju na aux i ukopćam mobitel i pustim pjesmu.
                                                   nema to svaki auto radio, ali pogledaj na liniju,tranzistor......

jel itko zna koliko ima amprea akumulator od speedfighta.Neki kojemu ime počinje s Y...ima negdje oko 4,5 slova

--- Kraj citata ---

a o cem ti pricas, apa jednostavnije to je od zvucnika od kompa ono izvaditi i ukopcat mob, sta ne, ako nije prosvjetli me

180fxr:
bas jbt...sta ce ti radio bzvz..samo zauzima mjesto....aj imam ja mpr za prodat .......   ustvari dat cu ti svoju muziku sve vec spojeno i radi... znaci ti samo trebas to sve prebacit na svoju plocu......dajem sve znaci zvucnik veliki bas i jedan visokotonac.... znaci sve ti je vec spojeno...samo prebacis.....  daj tih 200 kn i nosi ju....

speedburn2:

--- Citat: 180fxr - 02 Siječanj, 2009, 13:56:15 ---bas jbt...sta ce ti radio bzvz..samo zauzima mjesto....aj imam ja mpr za prodat .......   ustvari dat cu ti svoju muziku sve vec spojeno i radi... znaci ti samo trebas to sve prebacit na svoju plocu......dajem sve znaci zvucnik veliki bas i jedan visokotonac.... znaci sve ti je vec spojeno...samo prebacis.....  daj tih 200 kn i nosi ju....

--- Kraj citata ---

eto ti da se nemucis bezveze

Drnda:
yuasa je aku, ima ti 4 amper sata... samo ces sjebat aku nabrzinu, sto ce ti to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju