Tehnički kutak > Styling skutera

zvučnici

<< < (3/23) > >>

Biker(ss):
ok, ljudi, tata mi je prićo s nekim tko zna dosta o tome, aliiiiii  "pametni pišu, glupi pamte"  pa mi je tata rekao otprilike šta treba

trebam izmjeriti voltažu i amperažu dok motor radi i ne radi....vidjeti koliko troši na svjetlima,žmigavcima,sireni.
sve spajati preko auto radija...
e sad...rekao je da moram kupiti neke zvučnike koji su predviđeni za 220V (ako je dobro zapamtio) i da im trebam skinuti neki dio(vjerojatno transformator)da ih mogu spojiti na 12V i  zvučnici moraju imati pojačalo u sebi.... opet kažem, ako mi je tata dobro zapamtio rekao je da moraju biti ni manje ni više nego 50 decibela(da to nije malo premalo,kao šapat?????)
i kaže da dođu 50kn

de tog ima za kupit???

majic_sk:
bez uvrede...kakve su to gluposti....kakvi su to zvučnici od 50 decibela...koji to zvučnici za auto koji rade na 220V??
reci mi kolko para misliš potrošit na to sve ukupno pa ću ti reć šta se da složiti...

p.s. puuuuno ti je jednostavnije da spajaš mjuzu prek nekog mp3-a nego mobitela....
napravi si ko ja, zvučnike od kompa i nabavi si još 1 akumulator samo za muziku ;)

Biker(ss):

--- Citat: majic_sk - 31 Prosinac, 2008, 18:45:37 ---bez uvrede...kakve su to gluposti....kakvi su to zvučnici od 50 decibela...koji to zvučnici za auto koji rade na 220V?? kakav je to auto radio koji nema pojačalo već u sebi ugrađeno, onaj neki iz 62' ??
reci mi kolko para misliš potrošit na to sve ukupno pa ću ti reć šta se da složiti...

--- Kraj citata ---

moj je tata sigurno krivo zapamtio
transformator

zvučnici s pojačalom                     mislim potrošiti do 200 kuna.....s tim da ću valjda pronaći neki stariji radio kojemu radi AUX

speedburn2:
ma daj ajde koje su to gluposti, jedino pametno pise majic, uzmi si neke zvucnike za komp
njih rastavi i makni transformator, onda ti rade na 12v.

umjesto onih malih zvucnika stavi neke bolje koje hoces vec, a za akomulator ne brini jer meni je znalo raditi i po cjeli dan pa se nije ispraznilo nis

Biker(ss):

--- Citat: speedburn2 - 01 Siječanj, 2009, 13:11:57 --- uzmi si neke zvucnike za komp

--- Kraj citata ---

nemam  :'(  :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju