Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

recenzija

<< < (2/4) > >>

robert:

--- Citat: Luka 0101 - 30 Prosinac, 2008, 21:27:09 ---c/p
Negativno: poneki neprevedeni engleski termin, navigacija unutar galerije, implementacija foruma izvan konstrukcije portala

zanimljivo

--- Kraj citata ---
meni je ovako puno bolje nego da je forum ugrađen u portal! a jedan veliki plus su zaboravili "EKIPAAAAAAAA"

eladio:

--- Citat: Luka 0101 - 30 Prosinac, 2008, 21:27:09 ---c/p
Negativno: poneki neprevedeni engleski termin, navigacija unutar galerije, implementacija foruma izvan konstrukcije portala

zanimljivo

--- Kraj citata ---

ima to svoje prednosti i nedostatke..

za sad ce ostati ovako  :redface:

Luka 0101:
ma dobro je...
Vidiš da nas ima i da svaki dan dolaze novi članovi...

mrcina:
engleski termin -u staroj hrvatskoj prije rata bilo je puno germanizma u govoru i hrvatskom jeziku tako da sad kad se polako uključujemo u EU ovo nebi trebalo biti velika zamjerka jer ipak bumo morali učiti dva jezika hrvatski kao materinji i engleski kao obavezni.

kad se netko navikne na zlatno doba jednostavnost mu je špansko selo. hrvatska još nije u zlatnom dobu pa stoga minus novinaru.

zašto implementirati oglasnik u portal,ovako imaš obije stvari odjednom otvorene i lakše ti je preči sa foruma na portal i obrnuto nego lupati back za povratak sa foruma na portal ili obrnuto opet minus novinaru.

eladio:
ja sam jako zadovoljan s recenzijom  :redface:

ono sto mi je drago, vidim da su decki dok su citali i testirali, uistinu i uzivali surfajuci po sadrzaju..  a to je najbitnije - sadrzaj  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju