Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 setup za ZX

<< < (18/19) > >>

VideRR:
E ovako stavljam multivar 2000 i zute oprugice kvacila te diznu 70 moze li mi iko rec koje rolice da stavim da mi motor ide bolje u startu sad kad stavim multivar konacna mi nije toliko vazna nego samo start

vpucko:
kao prvo ne stavljas multivar 2000 jer je to samo za piađo :) ti stavljas samo multivar :) kao drugo ne treba ti ta dizna ako je karb 12 64 je dost... :) max 66 no ovisi koji je filter u pitanju :) rolice 4,6 probaj :) ugl. oko te tezine... opruge srednje tvrdovce.... :)

dhorvat:

--- Citat: vpucko - 13 Veljača, 2009, 01:38:59 ---kao prvo ne stavljas multivar 2000 jer je to samo za piađo :) ti stavljas samo multivar :) kao drugo ne treba ti ta dizna ako je karb 12 64 je dost... :) max 66 no ovisi koji je filter u pitanju :) rolice 4,6 probaj :) ugl. oko te tezine... opruge srednje tvrdovce.... :)

--- Kraj citata ---

Meni je serijska dizna bila 86 u 12 dellortu na serijskom motoru kak sam ga kupio, vjerojatno radi otvorenijeg serijskog auspuha. Pasala je odlično na ZX-a  :icon_thumright:

grbi128:
i vidi je 86 bila do neki dan,stavio 62 i gusi se motor kako god ga nastelovao...i fkt mu je previse trosio sa 86 diznom

Po?etnik:
gleda se na iidealnu tezinu rolica a ne sto su lakse to start bolji... ako su ti  prelagane motor  ce prevrtavat i eto ti tvog  starta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju