Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 setup za ZX

<< < (6/19) > >>

VideRR:
potpis.....koliku bi mi onda motor trebo ic u konacnoj

igor.sb:
s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac

zakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gass

tuned by replica 180  :laughing7: :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:40:44 ---s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac

zakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gass

--- Kraj citata ---
koliko vidim ja to najjednostavnije radim  :laughing1: :laughing1:

VideRR:
i meni se cini da je sarafcingerom najlakse

igor.sb:

--- Citat: dino_sk - 30 Prosinac, 2008, 00:42:01 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:40:44 ---s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac

--- Kraj citata ---
koliko vidim ja to najjednostavnije radim  :laughing1: :laughing1:

--- Kraj citata ---

jbg ovo je extreman slucaj kad nemas nista, ni skripac, ni kljesta a imas kljuceve tj. privjesak  :toothy11:

--- Citat: VideRR - 30 Prosinac, 2008, 00:43:45 ---i meni se cini da je sarafcingerom najlakse

--- Kraj citata ---
definitivno ne, predebel je, bzvz razvaljivat feder

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju