Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox 50 setup za ZX
VideRR:
potpis.....koliku bi mi onda motor trebo ic u konacnoj
igor.sb:
s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac
zakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gass
tuned by replica 180 :laughing7: :laughing7:
dino_sk:
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:40:44 ---s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac
zakacis usicu u rupicu od ferode/pakne, za drugu fino prsom povuces tu alkicu/ prstencic, zakacis s druge strane ponovis to 3x i gass
--- Kraj citata ---
koliko vidim ja to najjednostavnije radim :laughing1: :laughing1:
VideRR:
i meni se cini da je sarafcingerom najlakse
igor.sb:
--- Citat: dino_sk - 30 Prosinac, 2008, 00:42:01 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Prosinac, 2008, 00:40:44 ---s alkicom/pstenom od privjeska za kljuceve jednostavnije je nego sa ovom sajlom i jos ako nemas skripac
--- Kraj citata ---
koliko vidim ja to najjednostavnije radim :laughing1: :laughing1:
--- Kraj citata ---
jbg ovo je extreman slucaj kad nemas nista, ni skripac, ni kljesta a imas kljuceve tj. privjesak :toothy11:
--- Citat: VideRR - 30 Prosinac, 2008, 00:43:45 ---i meni se cini da je sarafcingerom najlakse
--- Kraj citata ---
definitivno ne, predebel je, bzvz razvaljivat feder
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju