Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox 50 setup za ZX

<< < (4/19) > >>

dino_sk:
vidi u kakvomje stanju cilindar ak ima dosta riseva onda bi ti bilo najbolje 1.specijalu(busenje) napravit
to ti je onda klip 40,4mm ,dođe oko 250kn s njim dobijes i karike i bolcnu ,mozda i iglicasti

edit:slow brze pises od mene  :icon_biggrin:

R@kija:

--- Citat: dino_sk - 30 Prosinac, 2008, 00:11:35 ---vidi u kakvomje stanju cilindar ak ima dosta riseva onda bi ti bilo najbolje 1.specijalu(busenje) napravit
to ti je onda klip 40,4mm ,dođe oko 250kn s njim dobijes i karike i bolcnu ,mozda i iglicasti

edit:slow brze pises od mene  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ak ces kupovat radilicu imam ti ja klip sa 12 bolcnom...40,4 prva specijala...sam aerox ima bolcnu 10 ak se ne varam tak da nebi pasalo ak nebi stavljo novu radilicu...

VideRR:
meni je covjek neki dan rastavljo i reko da je masina u odlicnom stanju i ad je sve uredu i ja ga pito karike da mi promjeni i on reko da nema potrebo a lik je stvarno cjenjen majstor.....i usput s cime cu nategnut one male federe kvacila

dino_sk:

--- Citat: VideRR - 30 Prosinac, 2008, 00:18:32 ---meni je covjek neki dan rastavljo i reko da je masina u odlicnom stanju i ad je sve uredu i ja ga pito karike da mi promjeni i on reko da nema potrebo a lik je stvarno cjenjen majstor.....i usput s cime cu nategnut one male federe kvacila

--- Kraj citata ---
ja to radim da jedan kraj zakacim a drugi s papagajkama nategnem ili malim sarafcigerom  :icon_thumright:

grbi128:
najbolje ti je sa sajlom od bicikla nategnut...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju