Tehnički kutak > Tuning skutera
problem u startu
Damir 2T:
--- Citat: benelli - 10 Siječanj, 2009, 18:06:07 ---ja sam jucer stavio neko kvacilo s kojim mi motor kreče skoro na pola gasa ali uvijek isto kad krene nema snage
--- Kraj citata ---
sve mi miriši da ti fali hamper kompresije,Znači isprobo si sve moguče kombinacije od rolica,kuplunga i nekolko remena,bez obzira na sve uvjek kada krene slabo ubrzava :icon_scratch: uvjeri se da ti remen sjeda do kraja u polutke variomata i da je u zadnjim polutkama skroz u gornjem položaju,da remen nije predebel ili pretanak jer i tostvara probleme,tvrdoča federa kontrasta, dužina remena,u sve to moraš bit siguran da je ispravno,ako je ne preostaje ti ništa drugo nego da izmjeriš kompresiju sam ili zamoli nekoga ko ima instrument.
Ovo sam napisao ne zato što mislim da nešto znam nego zato što bi ja tako napravio,ako sam nešto krivo napisao slobodno me ispravite.
Nadam se da češ otkrit kvar sretno :icon_thumright:
Možda završim u biserima :toothy3:
Drnda:
koliko km ima skut i kada su mijenjane karike ili termo grupa
benelli:
ja sam ovaj skut kupio u 10 mjesecu,lik je reko da je po ljeti mjenjao klip,ali ja sam ga sad nedavno zvao zvao i pitao dali je stvarno mjenjao klip da mi kaze on je rekao da je samo da nije imao dihtung glave original pa da je stavio od neke honde,meni se čini da nema kompresije neznam dali je zbog tog dihtunga jer mozda pušta ili zato jer je mozda cilindar istrosen jer on nije stavio drugi cilindar
sfx:
rastavi i pogledaj šta ti je montirano
benelli:
pogledat ču
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju