Tehnički kutak > Tuning skutera
problem u startu
Losinj:
ima zelena garant,znam da je frend imao :toothy11:
SlowRider:
--- Citat: Losinj - 10 Siječanj, 2009, 13:08:06 ---ima zelena garant,znam da je frend imao :toothy11:
--- Kraj citata ---
Mislim da su prije nekoliko godina bile drukcije boje za malossi :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 10 Siječanj, 2009, 16:20:06 ---
--- Citat: Losinj - 10 Siječanj, 2009, 13:08:06 ---ima zelena garant,znam da je frend imao :toothy11:
--- Kraj citata ---
Mislim da su prije nekoliko godina bile drukcije boje za malossi :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Jedino ak je prije više od 6 godina. Jer prije pet su bile iste ko i danas. (bijeli, žuti, crveni)
Pa ako nije remen, dosta više o remenu. Možda čovjek ima sa termogrupom problema. Ne može se remen samo tako rastegnut čim se zgrije. Pa u ovo vrijeme (kad je malo toplije bilo) čak se ne raširi kad se ja i cura zajedno vozimo i to na blagu uzbrdicu... :dontknow:
Ja bi prije reko da kad na temperaturi omekšaju karike i klip, da nešto ne dihta više kak se spada :confused5: A da se tebi možda scoot ne pregrijava radi nečega? :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Siječanj, 2009, 17:11:20 ---Ja bi prije reko da kad na temperaturi omekšaju karike i klip
--- Kraj citata ---
Zagrijani motor ima bolju kompresiju od hladnog, tako da ta teorija pada u vodu.
Njega vjerojatno ipak prijenos zeza. Mozda je rolicama na granici preteskog, pa kad remen od topline bude malo dulji, upada u "rupu" u prijenosu.
Sad kad je vec kupio remen, moze probati sa 0,3-0,5g laksim rolicama, a ako to ne popravi stvar niti malo, onda definitivno nije problem u prijenosu.
gumy:
to je dosta čest problem na minarelliju da kad se malo zagrije izgubi start.. znači taj auspuh što imaš nije serijski?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju