Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje felni

<< < (2/3) > >>

robert:
ako hoćeš iste te gume stavljati opet odi vulkanizeru da ih skine a ako želiš staviti nove gume onda uzmi nož ili nešto oštro pa rascjeci

BENNY:
Jednostavniji način ako felge nisu bojane znači tvornička boja i ako nisu izderane uzmeš šmirgl 600 ili 800 zamatiraš ih znači ošmirglaš ih toliko da nemaju sjaj i to ti je to ako ne skidaš gume obljepi gumu s krep trakom, ali bolje ti je skini ih.

deky_vk:
potpis na bennyijevu izjavu samo ja ti savjetujem skini gume a kasnije nadji nekog dobrog vulkanizera koji ce pripazit na boju pri montiranju guma nazad hhehe

zoki_NRG:

--- Citat: deky_vk - 30 Prosinac, 2008, 01:08:37 ---potpis na bennyijevu izjavu samo ja ti savjetujem skini gume a kasnije nadji nekog dobrog vulkanizera koji ce pripazit na boju pri montiranju guma nazad hhehe

--- Kraj citata ---
ako radi po Bennyevom postupku, onda neka pusti felge 5-7 dana da se to stvrdne, i nece mu boja ispucat na rubovima....

TebreX:
ok...A farba mogu koju hocu akrilna ili metalik i jel treba da se pece???Nego jel postoji drugi nacin da sam skinem gume posto mi cale imo saobracajku sa kolima skoro, tako da nemam cime da odnesem gume vulkanizeru...
btw iz Srbije sam...
hvala svima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju