Tehnički kutak > Tuning skutera
uzarena grana POMOC
DevMichele:
ne ne ovo nije nista moja je puno crvenija ,sta naci uzrok toga je gorivo?
marko209vx:
joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
naz me ako neznas ozracit ili bilo sta pomoc cu ti
stark1:
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat :)
cujtako je i meni isto bilo meni se cijela grana znala uzarit...pogotovo pri paljenju gume. moguce je da nisi ozracio sistem, ili je termostat zacviko od stajanja, probaj ga zamjenit. ali ako ti se ventilator ne pali onda je sve u redu, i da ti imas 4road kojiima granu od inoxa pa je grijanje jos izrazenije.
--- Kraj citata ---
sjedi 5 :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: marko209vx - 29 Prosinac, 2008, 21:23:11 ---joj AJDE MOLIM VAS VI KOJI VOZITE 2 T I KOJI NIKAD NISTE VIDILI KAKO KIT IZGLEDA A KAMOLI VOZILI NE MJESAJTE SE....Nemojte da moram biti bahat :)
--- Kraj citata ---
Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?
giannelli:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2008, 21:56:38 ---
--- Kraj citata ---
Kakve to veze ima sto skuter sam daje gas (povecava okretaje)?
--- Kraj citata ---
jel normalno da skut 2t isto sam poveca okretaje? kad je skut hladan i dam mu malo vise gasa dok stoji, on ostane na visokim okretajima neko vrijeme pa normalno radi, i nekad sam poveca okretaje..no to samo dok je hladan, kad se ugrije bar malo ili na radnu temp nema toga vise onda radi k'o sat. :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju