Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway-nema kompresije ili???

<< < (2/2)

SlowRider:

--- Citat: luna500rr - 29 Prosinac, 2008, 17:54:35 ---Meni su bili isti simptomi na luni ali bez vatre i sipalo je da mi je samo malo vodeuslo u ferzager.
U "Ive the Mikija" je bilo isto tako ali mu nije glava pukla nego oni listici sto se zovu nekako neznan kako ali znam da mogu biti karbonski. Injemu je se isto kurbula lakse malo vrtila. ti su listici na kraju one gumistucne sto ide od ferzagera u blok motora i stoje sa dvi strane na nekoj "piramidici" okrenutoj naopako

--- Kraj citata ---

Usisne lamelice... kod serijskih skutera su limene, kada puknu naprave stetu u termo grupi.

luna500rr:

--- Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2008, 18:00:19 ---
--- Citat: luna500rr - 29 Prosinac, 2008, 17:54:35 ---Meni su bili isti simptomi na luni ali bez vatre i sipalo je da mi je samo malo vodeuslo u ferzager.
U "Ive the Mikija" je bilo isto tako ali mu nije glava pukla nego oni listici sto se zovu nekako neznan kako ali znam da mogu biti karbonski. Injemu je se isto kurbula lakse malo vrtila. ti su listici na kraju one gumistucne sto ide od ferzagera u blok motora i stoje sa dvi strane na nekoj "piramidici" okrenutoj naopako

--- Kraj citata ---

Usisne lamelice... kod serijskih skutera su limene, kada puknu naprave stetu u termo grupi.

--- Kraj citata ---

Ni u mikija nije bilo vatre

Po?etnik:
hehe da te lamele vrijedi pogledat jer one ako puknu il se odlomi koji komadic da zijevaju onda motor nece da pali!

ZverkO:
DRuze imam i ja keewey_a
pazi:
ako ga nepalim mjesecno jednom ne pali ni meni...
najvise ga jebe vakum pumpa i svecica...
vakum pumpa ze zaglavi neko sranje iz goriva/prljavo gorivo/ i to zatvori dotog goriva...upalis ga radi ok cim gas on brrrrrrrrrrrrrr ugasi se..
tako je meni bilo....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju