Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (13/129) > >>

eladio:
..posto je ovo tema o misljenjima, razmisljanjima, prijedlozima,  ja ju otkljucavam..

..svi su prijedlozi dobrodosli, s napomenom da su prijedlozi samo prijedlozi i nema nikakvog razloga da se na to gleda drugacije  :glasses9:

kako je meni jedan sef rekao na poslu, bit ce onako kako ja kazem  :icon_biggrin:

salu na stranu, slobodno predlazite i slobodno se nemojte slagat u misljenjima..

bolje sad, nego tjedan dana pred sam meet  :redface:

mrcina:
tako je elade i ja to tako mislim bolje sad riješiti sve tako da riješene stvari dočekaju meet a ne sve raditi na horuk pa iz toga ispadne kilavo dijete.

--- Citat: doc-sr150 - 30 Prosinac, 2008, 11:12:55 ---ček da razmizlim...........neee... :toothy9:

--- Kraj citata ---

hej doc kakvo je stanje sa pistom kod vas jel ima kakve mogučnosti tamo napraviti skup ili ne?

--- Citat: X-Thug - 30 Prosinac, 2008, 14:57:06 ---samo da spomenem za struju postoji i agregat,natocis ga i udri,a i tribaju i plesacice tu,neki lokalni rock band i jos oni nama plate da nastupe,televizije i to da sponzoriraju,lokalne radio postaje,karlovacko ili ozujsko isto...i neku mesnicu isto triba za meso da dobijemo :D

--- Kraj citata ---

agregat je najjeftinija struja za skup na mjestu gdje nema priključka  a za plesačice se pobrini ti. ok.

eladio:
ono na sto bi ja stavio pozornost je :

idealno mjesto ?
osiguranje (skuteri, stete, redari, blabla ) ?
oprema (razno , od WCa pa do stagea ) ?
ljudstvo ?
open air - sta ako majka priroda se rasplace?

pitali ste i za sponzore :
sto se tice sponzora, tu mozda eventualno neka pivnica  :icon_scratch:   :dontknow:
mozda i neka tombola  :icon_scratch:

gokiSP:
ja se javljam za glavnog redara...

180fxr:
 :toothy9:  a moze i tak..da neki od nas budu redari.. ovi malo opiceniji i s palijama.......
 :toothy3:
Javljam se i ja... zasto ne...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju