Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
Marekvz1:
ja bi zvao mirka al sam ga nalupal prošle godine pa mi je malo glupo.
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 03 Veljača, 2009, 18:06:48 ---mene prvog ne jebe to sta neko ima 30+ god jer ja ga se ne bojim, ja cu se potuc sa svakim
--- Kraj citata ---
Ti su u startu diskvalificiran :beah: :violent5:
Da se svi ponašaju ko ja nikad nebi sranja bilo. I svi bi vozili aeroxe :toothy12:
Daj dečki, dosta je navlačenja, zafrkancije i spamma, sve u svoje vrijeme. Čim vam eladio ne odgovara znači da vam se niti ne isplati pričat o nečemu što se inače dogovara u 5 minuta a ne cijela tema na forumu :icon_thumright:
180fxr:
Pa jel vo stvarno mislite da ce bit nereda??? jesmo ekipa il kreteni?? postali ste isti ko ss........ mrcina samo zahuktava.... Ma briga me... ja necu nis bit ja cu doc na meet i bok.... i da se napijem tam niko mi nis nemoze al dobro... neki ocuito misle da su neznam sta.... kao sto je gogy reko.. od ludog uvijek ima luđi.....
gokiSP:
--- Citat: 180fxr - 04 Veljača, 2009, 11:52:39 ---Pa jel vo stvarno mislite da ce bit nereda??? jesmo ekipa il kreteni?? postali ste isti ko ss........ mrcina samo zahuktava.... Ma briga me... ja necu nis bit ja cu doc na meet i bok.... i da se napijem tam niko mi nis nemoze al dobro... neki ocuito misle da su neznam sta.... kao sto je gogy reko.. od ludog uvijek ima luđi.....
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
ChRiStIaN:
Da nebi ispo da nist ne radim, u subotu kavica s ljudima iz opcine :frajer:
Bolje da uzivo dogovorimo sve nego telefonski
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju