Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
sven_vx:
jbt pa neidem na taj meet sa namjerom da se ubijem od alkohola...popit ces 2-3 pive i bok...ako se neko napije i pocne radit sranja,nemora se rijesavat tucnjavom nego jednostavno tu osobu diskvalificiramo sa meet-a i bok...a ne ic se tuc i neznam ja kaj...
Marekvz1:
ne,ko će radit sranja morat će rastavit i sastavit svoj skut u pola sata,jednom rukom,sa 3 promila u krvi. :laughing7: :laughing7:
mrcina:
markez tu te ja čekam da vidim jel buš pio ili nepio pa bum za to postavio pitanje piti ili ne piti pitanje je sad.
ChRiStIaN:
Ja za redara predlazem nekoga ko ima 30+ godian i ko je zrela i odgovorna osoba! Redar ne mora bit jak nego autoritet! Kad redar nekom veli ne seri mali iam da se bojis i da poslusas covjeka, zato klinci od 15 godina mogu odma odustat za nekakve redare! Uz to je i velika odgovornost!
Marekvz1:
--- Citat: mrcina - 03 Veljača, 2009, 17:46:17 ---markez tu te ja čekam da vidim jel buš pio ili nepio pa bum za to postavio pitanje piti ili ne piti pitanje je sad.
--- Kraj citata ---
ja bum zato došel s biciklom,pa mi ga zaplijeni :laughing7: :laughing7: Šalu na stranu,al reda mora bit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju