Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
efz:
Majko mila ko mala djeca,mama ja bi htio bit redar,strasno.
Dajte se uozbiljite i prestanite se prepirat oko gluposti,nek se covjek 1. raspita da vidimo gdje smo,pa kad dode vrijeme nek i redare odabere,ubiti to je tak nebitna stvar,na ovaj nacin nebudemo daleko dogurali!
180fxr:
sto se mene tice moze i moja mama bit redar...... tak me briga . ja sam samo reko da dosta stranica proije kad je kiki il neznam tko pito ko ce bit redar... ja i gogy smo se javili i to je dogovoreno... .eventualno moramo nac jos jednog a to bi mogo bit mrcian jer ipak je on mrcina :laughing7: :headbang:
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 03 Veljača, 2009, 08:48:13 ---sto se mene tice moze i moja mama bit redar...... tak me briga . ja sam samo reko da dosta stranica proije kad je kiki il neznam tko pito ko ce bit redar... ja i gogy smo se javili i to je dogovoreno... .eventualno moramo nac jos jednog a to bi mogo bit mrcian jer ipak je on mrcina :laughing7: :headbang:
--- Kraj citata ---
Po meni trebali bi bit neki stariji skuteraši sa 25+ i koji "ulijevaju" strah u kosti čim ga vidiš. Nemrete sad npr. dottore ili ti doć jer njega niko nebude shvaćal za ozbiljno. Vjerojatno ni mene ne bi. Ali mrcina ako ima želju... on je potencijalni kandidat, i još netko, ako se shvaća na kaj mislim.
Možemo mi to shvatit ko zafrkanciju al prije se bu sranje desilo nama mlađom ekipom nego na moto susretima gdje je ipak malo starija ekipa. Makar nije pravilo :icon_thumright: Alkohol čini čuda :toothy12:
gokiSP:
mislim da su to malo glupe predrasude...mene briga neka bude neko drugi, ja sam se samo ponudio, ali to da te nece niko shvatit ozbiljno mislim da u tome grijesis, samo se treba znat postavit... cim neko nesto zasere odmah par samara pa da vidis kako ce drugi put razmislit dal ce to napravit opet i pobrat opet samarcine...
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 03 Veljača, 2009, 12:40:42 ---mislim da su to malo glupe predrasude...mene briga neka bude neko drugi, ja sam se samo ponudio, ali to da te nece niko shvatit ozbiljno mislim da u tome grijesis, samo se treba znat postavit... cim neko nesto zasere odmah par samara pa da vidis kako ce drugi put razmislit dal ce to napravit opet i pobrat opet samarcine...
--- Kraj citata ---
Ne kužiš me, naravno. :angry7:
Ali OK. Još je prerano za bilo kakve dogovore. Kad dođe vrijeme sve će se vidjet :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju