Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
ChRiStIaN:
--- Citat: Marekvz1 - 01 Veljača, 2009, 18:26:09 ---mislil sam na videu od gokia.
--- Kraj citata ---
pa to i velim...
180fxr:
Kicho daj samo vidi za struju... jer ipak treba i frizider itd... a neznam al ja bi to prije 6 mjeseca..... npr za otvaranje sezone samo koliko ih smije tad doc..to je pitanje..... Znaci kiki alkohola nece bit?? Mislim napiso si bit ce stand s sendvicima i sokovima... :toothy10: Ja sam za ovo da se nabavi plinska boca i resetka... ili cak obicni veci rostilj to ti mozes jer si tam doma.. da nemoramo mi na motorima furat to.....
dhorvat:
--- Citat: eladio - 30 Siječanj, 2009, 22:35:13 ---svojevremeno sam bio u samoboru na moto susretu, tamo na nekim "bazenima"
tako nesto bi bilo super :redface:
--- Kraj citata ---
Šmidhen! Sravnjen sa zemljom i počivao u miru... :angry7:
Navodno da je trebao ići novi centar za plivanje i rekreaciju ali izgleda da je naša politika dovela do toga da će se ipak stanovi graditi :sad3:
Ovo mjesto kod ChRiStIaN-a mi izgleda fakat odlično! Samo mi je problem kaj nije daleko :toothy12: Reko sam već njemu da ćemo morat preko siska tamo :icon_thumright:
180fxr:
Kolko km ima do kiki-a??? Ovo za smidhene nije stvar u vladi.... Privatni ulagaci su u igri...... Ali znate i sami kak to sve ide....
sven_vx:
ja mislim da ima voznje autoputom prosjecnom brzinom od 100km/h nekih 30-40min max...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju