Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (72/129) > >>

ChRiStIaN:
Eo moj plan...to e napravi u subotu...da traje recimo od 14 do npr 19 odna se pokupimo svi i u tuhelj na nocno kupanje od 20 do 02 u noci! A tuhelj, nemoram vam objasnjavat kak je tam valjda!  ;D

Bruno1990:

--- Citat: ChRiStIaN - 01 Veljača, 2009, 14:31:00 ---Eo moj plan...to e napravi u subotu...da traje recimo od 14 do npr 19 odna se pokupimo svi i u tuhelj na nocno kupanje od 20 do 02 u noci! A tuhelj, nemoram vam objasnjavat kak je tam valjda!  ;D

--- Kraj citata ---
jos ranije npr. od 10 ujutro do 14 popodne.. onda neka voznjica i onda tek na nocno kupanje... kako si i ti reko..bilo bi super..  :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: gokiSP - 01 Veljača, 2009, 14:13:40 ---
--- Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 14:08:45 ---
--- Citat: gokiSP - 01 Veljača, 2009, 14:07:59 ---ja nemam rodbine u zg-u al se nadam da ce me neko udomit na jednu noc  :laughing7:

--- Kraj citata ---
hehehe..

ja imam smjestaj ako je potreban ( tocnije krapinske toplice ) sve ovisi koliko nas planira biti  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

ja cu onda malo vise prenocit... :laughing9:

--- Kraj citata ---
gle nije problem to uopce....

ovisi sve u svemu koliko nas bude bilo..s vjerujem da ce nas biti puno..

kod mene u vikendici ima mjesta za nas 20-ak..u kuci..iako ce biti ljepo vrijeme znam da neceom biti unutra svi  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
Moze...onda od jutra do vecera, neka voznjica malo do tuhelja i onda kupanac do kasno u noc!  ;D

gokiSP:
ja sam se pozvao kod tebe :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju