Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42 ---Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. :happy8:
ovo od kiceka je odlicno.. :icon_thumright:
kaj sa zipacem ides? :toothy3:
ChRiStIaN:
--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42 ---Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
To je to! ;D
2TDottore:
--- Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 11:05:43 ---
--- Kraj citata ---
ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. :happy8:
--- Kraj citata ---
mozda a zipom,mozda sa stalkerom,mozda sa sp-om,mozda sa vxr-om,mozda sa benzhou,mozda sa suzom 750 a mozda su u sumi. :laughing11: S necim od tog cu doc samo je pitanje s cim a to ce ovisit o raspolozenju taj dan. :laughing3:
ivan007:
mjesto je odlicno :frajer:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:14:12 ---
--- Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 11:05:43 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
mozda a zipom,mozda sa stalkerom,mozda sa sp-om,mozda sa vxr-om,mozda sa benzhou,mozda sa suzom 750 a mozda su u sumi. :laughing11: S necim od tog cu doc samo je pitanje s cim a to ce ovisit o raspolozenju taj dan. :laughing3:
--- Kraj citata ---
ti imas veliki izbor..hehe ;D
a ja mozda sa skuterom mozda sa apn-om mozda a ne to je to hehehe :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju