Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (67/129) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42 ---Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran.  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. :happy8:

ovo od kiceka je odlicno.. :icon_thumright:

kaj sa zipacem ides?  :toothy3:

ChRiStIaN:

--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:03:42 ---Ja sam bio prosle godine na krstenju motora u bedekovcini pa mislim da je to mjesto to na koje mislim i stvarno je odlicno.Ali svejedno budem doso jos jedamput u kontrolu a budem siguran.  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

To je to!  ;D

2TDottore:

--- Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 11:05:43 ---

--- Kraj citata ---
ima i isto neko mjesto tamo gore u šumi kao bio je neki poligon vojske.. isto je ok mjesto..samo cesta nije u dobrom stanju.. :happy8:

--- Kraj citata ---

mozda a zipom,mozda sa stalkerom,mozda sa sp-om,mozda sa vxr-om,mozda sa benzhou,mozda sa suzom 750 a mozda su u sumi.  :laughing11: S necim od tog cu doc samo je pitanje s cim a to ce ovisit o raspolozenju taj dan.  :laughing3:

ivan007:
mjesto je odlicno  :frajer:

Bruno1990:

--- Citat: 2TDottore - 01 Veljača, 2009, 11:14:12 ---
--- Citat: Bruno1990 - 01 Veljača, 2009, 11:05:43 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

mozda a zipom,mozda sa stalkerom,mozda sa sp-om,mozda sa vxr-om,mozda sa benzhou,mozda sa suzom 750 a mozda su u sumi.  :laughing11: S necim od tog cu doc samo je pitanje s cim a to ce ovisit o raspolozenju taj dan.  :laughing3:

--- Kraj citata ---
ti imas veliki izbor..hehe  ;D

a ja mozda sa skuterom mozda sa apn-om mozda a ne to je to hehehe :headbang: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju