Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
RimSo:
Ma lako je bar ćevape profurat preko grane i burek jbg nije droga...
:laughing9: :laughing9:
A ja spavam i pod vedrim nebom ak bude trebalo..sve za ekipu.. :headbang: :headbang:
speedburn2:
--- Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2008, 22:18:15 ---treba se raspitati jer kak je krenulo sa perjem morti od tog nebu niš.
ako se ne nađe sponzor ili čak dva mislim da od megamitinga nebu niš pa onda nam ostaje lokalna slavica u nekom čumezu od birtije.
dopuni speed
--- Kraj citata ---
--- Citat: 180fxr - 28 Prosinac, 2008, 17:42:41 ---Struja bi se mogla rijesit na ovoj lokaciji....ali treba otoic i pitat,.... mislim da se kuzimo ja bi isto bio zadovoljniji da je na nekoj stazi..... npr. gorica,al di su pare za sve to... i kaj kazes ziva muzika?? neizvedivo...... linija ili laptop i zvucnike i dj.... sto se mene tice to ja mogu preuzet.. ali moze i tomma jer je on ovak dj..... Kazem ... sve bi bilo lakse da ima bar 2 sponzora.. jedan nek plati stazu,drugi sator.... cugu cemo placat......
--- Kraj citata ---
znaci za muziku 180fxr ili tomma, nek se dogovore!!!!
dhorvat:
Fak. Ovo za policiju nisam znal. Znači mi smo na Zagorje touru bili legalci jer nas je bilo točno 10. Sad sam tek skužil da je bolja turneja od meet-a. Bil sam na par motosusreta ali osim p#čki, niš drugo me nije baš previše fasciniralo :toothy12:
Trebamo imat organizatore po regijama u RH. Kicho za zg i okolicu a i dalje ovisno o mjestu sastajanja, netko za Sb i okolicu, netko za Osijek... itd
Ovo bude jako komplicirano ali važno da imamo volju. Sponzori će se možda javit kad se razglasimo svukuda da radimo neš ovakvoga :icon_thumright:
180fxr:
nadamo se...... polako... prvo mjesto.... dajte svi iz zg-a ak imate neki prijedlog pisite.... :icon_thumright:
Agil:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju