Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (46/129) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: 180fxr - 27 Siječanj, 2009, 20:41:24 ---Kicho ti si isto sory na izrazu mutav......   Vjerocatno ce trebat nasa financijska pomoc.....  Otvori racun.....  Svatko tko misli doc nek se pribiljezi na neki popis..... I onda svatko nek uplati po 50 kn......    Mislim da oni koji ne misle doc nece uplacivat....  ::)      Oni koji uplate... zbrojimo se.... ak nas ima idemo...ak nas nema dovoljno... vratis novce ovima iz ri itd.. iako mislim da bi oni dosli cim bi nas bilo 20.... a valjda nas se moze tolko skupit u zg-u u picku materinu.......    A na kraju ak i oni otkazu mi Zg-ovci uzimamo svatko po jos 300 kn i idemo se negdje zapit i boli nas... kod mene moze netko spavat.... Evo prvi gogy jer znam da je decko dobar..a ima i za jos kojeg mjesta.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ti ces balavac meni rec da sam ja mutav...zbog takvih kak si ti nece meet uspjet! Kaj mislis da je tesko otvorit racun? I kaj onda, ko ce ti lovu uplatit? pola ljudi nema ni za kruh bokte danas a ko ce ti dat za meet...svi ce rec da se nek nadu sponzori koji ce dat lovu! I jos jedna stvar na koju nisi gledo...dat cemo mi lovu, a jos ce onda doc 200 ljudi tak da ce na kraju nas 10% koji ce dat lovu bit tamo i jos ostat zakinuti...al da, ja sam mutav! Ja ne razmisljam  ::)

ChRiStIaN:
isssse vi fkt mislite locu skupljat...a za kaj??? ZA KAJ??? za unajmit stazu? Za kaj? dajte mi objasnite...kak vam nije jasno da 50% ljudi ceka takve kak ste ci koji ce dat lovu a oni doc jest i pit na vas racun! daj molim te...kad ste vidjeli da se skupljaju novci za meeting tak neki...druga stvar da neko doma rostilj dela pa svi skupe lovu za cevapu i colu! Ovo je meet koji se planira za pola HR, dajte razmisljajte malo pobogu! Skupit ce vas (nas) 20-30 lovu, i htjet ce neko doc sastrane i kaj cete mu rec? nemres doc jer nisi dao lovu...il cete pustit njega i jos 50 ljudi koji ce pojest i popit vaš novac!

Marekvz1:
 :laughing7: :laughing7:prodavat ćemo ulaznice :laughing7: :laughing7:

ChRiStIaN:

--- Citat: Marekvz1 - 29 Siječanj, 2009, 19:49:19 --- :laughing7: :laughing7:prodavat ćemo ulaznice :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

to ima vise smisla ngo ovo kaj fxr prica gore...kakvo mrtvo uplacivanje para bokte  ::)

Da prodas ulaznicu bar prodas kolko ljudi dode, a ne ovo skupis za 20 ljudi love a dode 100. bogme nije isto!

Odustanite od skupljanja para, samo cete otjerat ljude a ne privuc! radije nek ljudi poloze vozacki da mogu doc da se zajebavamo i druzimo a ne da nekome naplacujemo druzenje

Marekvz1:
a kaj da neko da oglas da se traže sponzori,nakelimo si njihovo ime na majice i gassss

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju