Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
Brla:
--- Citat: ChRiStIaN - 27 Siječanj, 2009, 20:29:29 ---kaj cemo organizirat i krenut u to kad poal vas dece nebude dobilu vece prije cokolino i nebude doslo na meet i ode organizacija i sve u k***c! Zapitam se uopce jel se iam za koga tak nesto radit...
--- Kraj citata ---
:angry7: fuj čokolino :puke:
180fxr:
Kicho ti si isto sory na izrazu mutav...... Vjerocatno ce trebat nasa financijska pomoc..... Otvori racun..... Svatko tko misli doc nek se pribiljezi na neki popis..... I onda svatko nek uplati po 50 kn...... Mislim da oni koji ne misle doc nece uplacivat.... ::) Oni koji uplate... zbrojimo se.... ak nas ima idemo...ak nas nema dovoljno... vratis novce ovima iz ri itd.. iako mislim da bi oni dosli cim bi nas bilo 20.... a valjda nas se moze tolko skupit u zg-u u picku materinu....... A na kraju ak i oni otkazu mi Zg-ovci uzimamo svatko po jos 300 kn i idemo se negdje zapit i boli nas... kod mene moze netko spavat.... Evo prvi gogy jer znam da je decko dobar..a ima i za jos kojeg mjesta.... :icon_thumright:
180fxr:
biblija :toothy9:
eladio:
po meni datum bi trebao biti , tamo negdje recimo zadnji vikend u 6 mjesecu
sta vi mislite?
po meni je jos rano za vecu organizaciju, to treba tempirati pomalo, i poceti pomalo zahuktavati u 4 mjesecu , da bi jasan plan imali u 5 mjesecu , da bi do kraja 6. mjeseca to mogli sve izrealizirati..
sto ranije pocnemo, prije ce se sve ispuhati..
sad treba skupljati ideje , i iskustva od drugih
Brla:
--- Citat: eladio - 27 Siječanj, 2009, 20:43:59 ---po meni datum bi trebao biti , tamo negdje recimo zadnji vikend u 6 mjesecu
sta vi mislite?
po meni je jos rano za vecu organizaciju, to treba tempirati pomalo, i poceti pomalo zahuktavati u 4 mjesecu , da bi jasan plan imali u 5 mjesecu , da bi do kraja 6. mjeseca to mogli sve izrealizirati..
sto ranije pocnemo, prije ce se sve ispuhati..
sad treba skupljati ideje , i iskustva od drugih
--- Kraj citata ---
bilo bi super taj zadnji vikend jer završava škola :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju