Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
dopuna na 2009. mega meet
Dirk23:
--- Citat: 180fxr - 28 Prosinac, 2008, 17:37:11 ---hranu i pice rijesava kiki.... bit ce stand al nece bit besplatno jer sponzori ne zele sudjelovat.. tak da... da imam bar koji sponzor sve bi bilo lakse.... da bar plati najam staze i neki satorcic..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma nije bed, za platit, pa nista nije besplatno, ali samo da budu razumne cijene, da se na napuhuje, onako bahato, a vjerujem da nece :icon_thumright:
180fxr:
to ce se kiki izjasnit s cijenama....
speedburn2:
--- Citat: Dirk23 - 28 Prosinac, 2008, 17:44:11 ---
--- Citat: 180fxr - 28 Prosinac, 2008, 17:37:11 ---hranu i pice rijesava kiki.... bit ce stand al nece bit besplatno jer sponzori ne zele sudjelovat.. tak da... da imam bar koji sponzor sve bi bilo lakse.... da bar plati najam staze i neki satorcic..... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ma nije bed, za platit, pa nista nije besplatno, ali samo da budu razumne cijene, da se na napuhuje, onako bahato, a vjerujem da nece :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
isto dobro i sta kaze dirk da nije sad do plafona, nije problem platis pijes platis jedes al se zabavis besplatno
RimSo:
Moj odgovor je samo pozitivan i naravno da ću podržati ovo..naravno neću moći prevaliti toliki put sa skuterom jer nije regan a papira nemam i to je to..došao bih naravno busem do ZGB-a ako bi me neko bio voljan gore sačekati i odvesti dalje..
Dirk23:
Ako doneses cevapa i bureka :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju