Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

dopuna na 2009. mega meet

<< < (28/129) > >>

mrcina:
gospodo dajte konkretni prijedlog a ne samo komentirati,komentirati ili prigovarati i prigovarati.

ako čemo tako niš od toga.

iz gorice nema nikakvih vijesti vezano uz prostor a znam da tamo ima mnogo pozicija za susret.

sesvete su pune šuma ali i smeča tako da tamo otpada.

u zagorju je pista novi marof.

kod samobora znam par mjesta ali onda otpada stuntanje,dragrace a ostaje totalni parti vozača i the best look natjecanje.

zagreb otpada jer svugdje su zgrade, svugdje su ograničenja, elad kaže da se za tako nešto iznajmi školsko dvorište i dvorana ali znajuči kakvi ste nedolazi u obzir.

gokiSP:
ja sam za ovo iznamljivanje...samo je pitanje kolko bi ti kostalo i onda je pitanje kolko njih nebi doslo jer bi im bilo puno za dat...

speedburn2:

--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:12:30 ---to moraju glavni dogovorit...

--- Kraj citata ---
pa nek dogovaraju

divljakusa:

--- Citat: gokiSP - 02 Siječanj, 2009, 23:25:21 ---ja sam za ovo iznamljivanje...samo je pitanje kolko bi ti kostalo i onda je pitanje kolko njih nebi doslo jer bi im bilo puno za dat...

--- Kraj citata ---
Školskog igraliŠta.....???....to bute jako teŠko uspijeli iznajmit....prie bi wam uspijelo iznajmit parkiraliŠte nekog trgowaČkog centra....pogotowo ak nebudu nedjeljom radili....

gokiSP:
ali ako bi uspjeli iznajmit skolsko igraliste i dvoranu onda imamo dvoranu za prespavat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju