Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Symaggio Project
neer:
--- Citat: DzoOLe - 30 Ožujak, 2009, 02:36:33 --- ;D Ljepo, samo napred!
A jel pase piaggio masina na symu, onak kao original, il treba neke prepravke oko drzace? :dontknow:
--- Kraj citata ---
to ima kopiju mina amsine znaci nepase na saraf mora se radit nosac koji ce biti prilagodjen za pia masinu nije neki kompliciran poso ali mora biti uredno :frajer:
DzoOLe:
Jel ima neko slike, dimenzije, skice za taj nosac? :help:
neer:
--- Citat: DzoOLe - 30 Ožujak, 2009, 03:20:31 ---Jel ima neko slike, dimenzije, skice za taj nosac? :help:
--- Kraj citata ---
uglavnom ljudi prate plan iz glave i vecinom su svaki nosaci razliciti to trebas autora ove teme pitat da ti poslika.vazan ti je dobar varioc i i ublazivanje vibracija,lako je pripasat masinu ali tesko napraviti nosac zbog kojeg se neces zapitat jel 100% siguran i cvrst
Nyzvo:
--- Citat: neer - 30 Ožujak, 2009, 03:08:10 ---to ima kopiju mina amsine znaci nepase na saraf mora se radit nosac koji ce biti prilagodjen za pia masinu nije neki kompliciran poso ali mora biti uredno :frajer:
--- Kraj citata ---
nemoj pricat gluposti ak neznas...
nema nikakvu kopiju mina neg ima hondinu masinu i nosaci pasu na saraf, samo treba dulji stavit
neer:
--- Citat: Nyzvo - 30 Ožujak, 2009, 14:51:53 ---nemoj pricat gluposti ak neznas...
nema nikakvu kopiju mina neg ima hondinu masinu i nosaci pasu na saraf, samo treba dulji stavit
--- Kraj citata ---
jbg sta se odma pizdis ja sam mislio da ima kopija mina masine bar mi je tako izgledalo.zapravo si ti blenio glupost kao i ja nije to hondina masina vec kopija hondine masine :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju